top of page

Ørelys

HAR DU HØRT OM ØRELYS (OTOPATI)?

Har du konstant hovedpine eller er tung i hovedet, som om der er en hjernetåge ned over dig, og lige meget hvor meget vand du drikker eller slapper af, går det ikke væk?

 

Føler du dig stresset, og kan overskue mindre og mindre for hver dag der går, bare små ekstra opgaver, får dit pis i kog, og du har lyst til at kaste håndklædet i ringen? 

 

Du sover ikke godt om natten. Du sover måske, men når du vågner er du helt udmattet? Mange sover utrolig dårligt uden at vide det, og det er ikke meningen. Mange sover ikke særlig meget i den dybe søvn, som er så vigtigt for os.

 

Dette hjælper ørelys imod:

- Migræne

- Stress

- Søvnproblemer

- “Støj” i hovedet

- Ondt i øret 

- Mellemørebetændelse 

- Ørevoks

- Hovedpine der sidder i tindingen 

 

Så et liv hvor du får støjen fra hovedet til at forsvinde, så du kan få sovet en nat hvor du er i den dybe vigtige søvn. Stå op udhvilet og overskuddet kommet mere og mere for hver dag. Stressen forsvinder stille og roligt og du har igen dit liv igen men nu med en forbedret søvn og intet hoved der føles tungt, men let og energifyldt.

 

Ørelys stammer fra Hopi-indianerne, men man har også fundet spor tilbage til Asien af denne fantastiske behandling. Ørelys er et langt håndlavet rør på 20 cm, som er forarbejdet af det fineste bomuld og herefter dyppet i bivoks med indhold af et væld af forskellige urter.

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale

på tlf.:22 95 33 28

image4 (4).jpeg
image5 (7).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page