Åndelig terapi

Coaching for dit sind og din sjæl

Vi kan alle have brug for at tale med en anden person, som ikke står os nær. Når du befinder dig i en situation, hvor du“sidder fast”, er det en tilstand der gør du ikke er i flow og udvikler dig, som du naturligt ellers plejer at gøre.

Det kan være svært at åbne op overfor ens partner, familie eller venner, da du er bange for at blive dømt, misforstået eller set ned på. Derfor kan der være brug for en 3 part udefra, som man slet ikke kender, men hvor du kan sige nøjagtig hvad du har på hjertet, hvordan du føler alt er lige nu. Ingen dømmer dig, ingen ser ned på dig, og du er sikker på at blive hørt og imødekommet i dine følelser og din person.

Kh. Natalie

Kropsterapi med Auralilja

Terapi eller coaching?

Kært barn har mange navne, som terapi, samtaleterapi, vejledning, coaching… listen er lang. Jeg mener meget, at det er i samme båd.

I bund og grund handler det om tillid og kemi. Det er alt af gørende for, at du kan blive hjulpet på din rejse her i livet og de vanskeligheder du møder på din vej. Du skal selv ville have hjælp. Når disse faktorer er opfyldt, så mener jeg, at det er irrelevant, hvad du så kalder det eller den du får hjælp ved, så længe det virker og du rykker dig.

Hvordan fungerer det?

Når jeg har en session, bruger jeg de åndelige værktøjer i et vis omfang, det skal ikke være det styrende element, men blot være et værktøj, som jeg kan hive frem, hvis det giver mening for dig og din proces.
Som du også kan læse her på min side, så har jeg mange uddannelser bag mig, og mange i den spirituelle retning. Det gør også, at jeg har en masser livserfaring, som jeg kan bruge til at guide dig med, men også faglige værktøjer, således du ved du er i gode hænder.

Jeg er typen, som giver dig noget håndgribeligt med fra mig. Så du føler, at det var værd at komme, og har lyst til at komme igen og arbejde på din mission, vi i fællesskab har lagt.

Min erfaring

Jeg har hjulpet mange mennekser, børn mm i gennem årerne ved coaching men så sandelig også igennem en af mine første uddannelser, som frisør. Mange tænker bare at en frisør er en frisør, men om nogen er vi en slags “terapeut”. Folk deler alt med mig, og forventer jeg har et råd.
Det kan jeg kun være taknemlig for den dag i dag, da jeg så netop har den ekstra erfaring med mig.

Der er mange måder at tilrettelægge et forløb på. Det kan være du kun har brug for samtaler, måske du har brug for vi går en tur imens vi taler, eller du har behov for at få styr på din kost samtidig med, fordi du behøver at have “kontrollen” over dit liv. Vi starter sammen der, hvor du er.

Hvem kan booke tid?

Det kan alle! Også selvom man har psykiske lidelser (dette område har jeg også arbejdet indenfor i 6 år), andre sygdomme eller noget helt 3.
I kan også komme som par.

Er du i tvivl om det er noget for dig, så kontakt mig endelig, for at få en uforpligtende samtale, eller vi aftaler en dag du kan møde mig.

Kan jeg hjælpe alle?

Skulle der være et tilfælde, hvor jeg ikke kan hjælpe dig, har jeg et fantastisk sammenarbejde med en psykoterapeut på Vesterbro, hvor jeg kan sende dig videre.

Jeg vil til hver en tid, sige fra, ligesom jeg ville med i en hver andre situation, hvis jeg følte det ville give mere mening at du startede din nye skønne rejse et andet sted.

Pris på terapi og coach

60 minutter 850 kr.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere