top of page

Savner du en kær afdød og fik ikke sagt ordentligt farvel?

Det kan lade sig gøre at komme i kontakt med din kære afdød. Du får lukket det store tomme hul, som har været der siden vedkommende, gik bort. Alle dine bekymringer forsvinder fra dine skuldre, fordi du nu kan få afklaring på, hvordan den afdøde har det, og om rejsen til den anden side var god og uden smerte.

 

Du får lov at mærke kærligheden og varmen endnu en gang. Du kan spørge den afdøde om alt du har på hjertet.

 

Afdøde kontakt er healende for både dig som kommer og ønsker den, men så sandelig også for den kære afdøde, som måske ikke nåede at få sagt og vist alt det de ønskede.

 

Du tænker kan det lade sig gøre ?

 

Afdøde kontakt foregår ved at jeg via dig skaber kontakt til den åndelige verden, og her de kære afdøde sjæle, som gerne vil i kontakt med dig. Jeg kommunikerer det videre De har på sinde at fortælle dig, og De skønne afdøde har ofte utrolig meget De gerne vil sige og hjælpe dig med.

 

Husk på De er med dig hver eneste dag.

 

De afdøde kommer som oftest med et bevis materiale, som du kan huske eller nikke genkendende til, på den måde ved du, det er den pågældende afdøde der er tilstede. Det kan være en taske, et hårspænde, nogle falske tænder, et hus, et navn etc.

 

De kære afdøde gør alt for at fortælle dig og sikre dig om, at de er til stede.

image0 (6).jpeg

Giv dig selv kærlighed og omsorg, ved at få afklaring på uforløste følelser og tanker.

Savnet for dig kan være uoverkommeligt at være i, og du har svært ved at forestille dig ikke at skulle se eller tale med den kære afdøde mere. Det er som om det ikke er gået op for dig, den afdøde ikke er her mere.  Du ønsker at vide den afdøde har det godt og ikke er alene, men er et sted med kærlighed og omsorg. Viden om at den afdøde er med andre sjæle kan virkelig lette ens tanker for bekymring, for selvom han/hun ikke er iblandt os mere, så bekymrer vi os stadig for dem og  sted de er nu.

 

Det kan også være du ikke fik sluttet fred på den måde du ønskede, før dagen kom, hvor det var for sent. Du ønsker en fredsommelig afsked og viden om at den kære afdøde ved dette, og I begge får ro i sindet.

 

Ønsker du at tale og spørge en kær afdød eller få fredsommelig forsoning, så kunne afdøde kontakt være en mulighed for dig at afprøve. Giv dig selv kærlighed og omsorg, ved at få afklaring på uforløste følelser og tanker.

 

Få de svar du længtes efter.

 

Book en uforpligtende samtale omkring afdøde kontakt hos mig på tlf: 22 95 33 28

image6.jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page