Afdøde kontakt

 

Savner du en kær afdød?

Ved afdøde kontakt får du lukket det store tomme hul, som har været der siden vedkommende du kendte, gik bort. Alle dine bekymringer omkring den afdøde forsvinder fra dine skuldre, fordi du nu kan få afklaring på, hvordan ham/hun har det. Du kan få vished om rejsen til den anden side var god og uden smerte.

Du får lov at mærke kærligheden og varmen endnu en gang. Du kan spørge den afdøde om alt du har på hjertet.

Afdøde kontakt er healende for både dig som kommer og ønsker den, men så sandelig også for den kære afdøde, som måske ikke nåede at få sagt og vist alt det de ønskede.

Kan det lade sig gøre ?

Det kan lade sig gøre at komme i kontakt med din kære afdød!

Afdøde kontakt foregår således at jeg via dig skaber kontakt til den åndelige verden, og her de kære afdøde sjæle, som gerne vil i kontakt med dig. Jeg kommunikerer det videre De har på sinde at fortælle, og De har ofte utrolig meget De gerne vil sige og hjælpe dig med.

“Udtalelser fra tidligere klienter 

 

” Jeg kan varmt anbefalde Auralija✨Hun er utrolig dygtig og mærket meget præcist. Jeg blev både rørt, varm og glad om hjertet, da hun beskrev meget fint, præcist og smukt hvordan min elskede mor var✨❤️🙏🏻✨ #takfordig”

“Kan kun sige WOW! Jeg sendte et billede ind af min afdøde reserve far til natalie, hvor hun tunede ind på billedet.
Jeg sagde intet – sendte kun billedet og de detaljer og informationer jeg fik 😳❤️
Jeg blev så glad for at høre fra ham igen, samt at savnet selvfølgelig også meldte sig, men natalie fik alt information formidlet på en måde, hvor jeg bare sad med den mest fantastiske følelse af at han var hos mig.
Dette gav mig ro og styrke til at forsætte 💕
Så tusind tusind tak Natalie !!”

 “Jeg kan kun give Auralilja mine bedste anbefalinger, hun er knald hammerende dygtig og rammer plet, brug hende❤🌠

 

 

Få ro i sind og sjæl

Savnet for dig kan være uoverkommeligt at være i, og du har svært ved at forestille dig ikke at skulle se eller tale med den kære afdøde mere. Det er som om det ikke er gået op for dig, den afdøde ikke er her mere.  Du ønsker at vide den afdøde har det godt og ikke er alene, men er et sted med kærlighed og omsorg. Viden om at den afdøde er med andre sjæle kan virkelig lette ens tanker for bekymring, for selvom han/hun ikke er iblandt os mere, så bekymrer vi os stadig for dem og det sted de er nu.  

Det kan også være du ikke fik sluttet fred på den måde du ønskede, før dagen kom, hvor det var for sent. Du ønsker en fredsommelig afsked og viden om at den kære afdøde ved dette, og I begge får ro i sindet.

Hvordan kommer du videre herfra ?

Ønsker du at tale og spørge en kær afdød eller få fredsommelig forsoning, så kunne afdøde kontakt være en mulighed for dig. Give dig selv kærlighed og omsorg, ved at få afklaring på uforløste følelser og tanker. Få de svar du længtes efter.

Book en uforpligtende samtale omkring afdøde kontakt hos mig på 22 95 33 28 eller book en samtale online.

Det at have spirituelle evner, er noget man skal behandle med respekt, taknemlighed og ydmyghed.

Kh. Natalie

 Varighed 30 min

 

.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

 

  22 95 33 28

 

Send gerne en besked i tilfælde af Jeg ikke tager telefonen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere