Afdøde kontakt

Kontakt til afdøde

Har du mistet en af dine kære, men mangler svar eller blot gerne vil i kontakt med afdøde. Der er mange som har mistet familie, venner eller bekendte, som ikke føler de fik sagt ordentlig farvel og har nogle spørgsmål omkring uafsluttede emner, som de afdøde kære sjæle har efterladt sig. Eller du blot er nysgerrig omkring det spirituelle og åndelige, så er afdøde kontakt en skøn vej at vælge.

Hvordan foregår afdøde kontakt?

Jeg skaber kontakt til den åndelige verden, og her de kære afdøde sjæle. Jeg kommunikerer det videre de har på sinde, og de skønne afdøde har ofte utrolig meget de gerne vil sige og hjælpe med, da de er med dig her eneste dag.

De kommer som oftest med et bevis materiale, som du kan huske eller nikke genkendende til, på den måde ved du, det er den pågældende afdøde der er tilstede. Det kan være en taske, et hår spænde, nogle falske tænder, et hus, et navn.. det ja være mange forskellige ting.

De kære afdøde gør alt for at fortælle dig og sikre dig om, at de er tilstede.

Pris på kontakt til de afdøde

30 minutter 1.600 kr.

45 minutter 2.100 kr.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere