top of page

Dybere kontakt til din sandhed 
og til din unikke vibration 

CEREMONIERNES TID

Vi er i en svær tid, og intet er som før. En tid der bringer meget indre uro med sig, en tid hvor vi virkelig har brug for at finde os selv og sandheden i alt det som universet rummer og er. Det er nu du skal finde hjem i dig selv. 

 

Jeg har altid vist jeg skulle hjælpe andre mennesker og hvordan det i åernes løb har udviklet sig til at jeg faciliteter disse skønne ceremonier, som jeg er blevet kaldet til. 

 

Det er en af de største gave jeg har fået her i dette liv, at kunne  holde rum for din rejse og at give dig muligheden for at finde hjem.

 

Ceremonierne og sessionerne er for dig som gerne vil åbne din bevidsthed for det åndelige, dit hjerte, din intuition og styrke din connection til dit dybere jeg.

 

Det er for dig, som er nysgerrig på livet og tør se ind i det ukendte. 

 

Hver ceremoni vil være unik og der vil altid være plads til, at din rejse udfolder sig i den retning, der er rigtig for dig!

 

Du skaber selv din indre rejse, du er kaldet til, og jeg står til rådighed under hele ceremonien eller sessionen! Jeg er yderst taknemlig for at kunne og må guide dig på din rejse, og skabe et space, hvor du kan føle dig tryg - omfavnet i ubetinget kærlighed - så du kan finde dybere ind til dig selv og din essens!

 

Alt der må komme under og efter sådan en rejse er alt sammen velkommen. Intet er rigtigt eller forkert.

Vi kombinerer to fantastiske traditionelle mediciner fra moder natur. 

Følgende ting gør, at kakaoen er særligt god til ceremonier:

▪️ Støtter dig i at søge dybere ind i dig selv ved yoga, meditation, krops- og energibehandlinger mv.

 

▪️ Giver dig større connection til din krop, sind og sjæl

 

▪Hjælper dig med at slippe tankerne - pga kakaoens åbning af dit rodchakra

 

▪️Kontakt til din sandhed, din unikke vibration, mærke din passion - pga. kakaoens åbning af dit energetiske hjertefelt, hjertechakra

 

▪️Indsigterne lander og integreres nemmere, se mere klart og større manifestationskraft - pga. kakaoens åbning af din pineal kirtel - dit tredje øje.

image3 (8).jpeg

Kakaoen er lavet på sjældne Criollo kakaobønner fra Peru

TRADITIONEN

Ceremoniel kakao er blevet brugt gennem tusinder år som madvare og ved kakao ceremonier. Måden at benytte kakaoen på til ceremonier er blevet dateret helt tilbage til 2000 år før vor tidsregning. Ceremoniel kakao er noget helt andet end den varme, søde chokolade de fleste er vant til at drikke, og derfor bliver mange også temmelig overraskede første gang de smager det. Fordi den ikke smager som “slik”. I Peru hvor kakaoen vi anvender kommer fra, ryster de på hovedet af folk fra vesten og andre steder i verden, som anvender kakaoen som en lækker drik. De synes vi er “dumme” og ikke udviser kakaoen respekt, ydmyghed og kærlighed som den skal behandles med. Da kakaoen er en direkte kanal/ forbindelse til moder Gaia og spirits.

 

Ceremoniel Kakao laves af 100% ren kakaomasse af en helt særlig kvalitet. Denne slags kakao har været igennem færre forarbejdningsprocesser end de kakaoprodukter vi er vant til at lave “varm kakao” af. Derfor er den tykkere, mere syrlig eller bitter i smagen, og mere potent til ceremoniel brug.

 

DET SPECIELLE VED CEREMONIEL KAKAO

Kakaoen er lavet på sjældne Criollo kakaobønner fra Peru. Kakaobønnerne bliver fermenteret, hvilket aktiverer kakaoens ceremonielle egenskaber og så soltørres de, hvorved flere af kakaoens næringsstoffer og energetiske egenskaber bevares. Det er dét, som udgør forskellen på almindelig kakao og ceremonial kakao.

 

I disse dage bruges udtrykket ”ceremoniel kakao” ret løst om kakaomasse. Men det er værd at være opmærksom på, at det ikke er al kakaomasse, der gør sig egnet til ceremoniel brug. Vi tester løbende forskellige slags Kakao fra forskellige lande og områder for at finde de varianter, der gør sig bedst egnet til ceremoni. 

 

DEN KAKAO VI ANVENDER

Pachamama Kakao er ren rå Criollo kakao. Criollo kakaobønnen menes at være den oprindelige kakaobønne. Denne sort af kakaobønner er meget sjælden, fordi den er sværest at dyrke og dermed også den dyreste sort. Den vokser på pachamama i Valle del Río (Apurímac, Ene y Mantaro) i provinsen Satipo, Peru der ligger i mellem Andes og Amazonas, i 13-1900m højde. Her dyrkes udelukkende økologisk landbrug i natur, hvor store dele af den oprindelige flora og fauna er bevaret. Kakaofrugterne dyrkes i plantager, der ligger op af andre frugtplantager, hvilket gør jorden rig og næret. Området udmærker sig ved at grænse op til Andesbjergkæden modsat mange andre kakaoplantager, der ligger længere inde i "La Selva", Amazonas.

 

Beliggenheden kan smages i kakaoen. Pachamama Kakao præsenterer sig med en dybde, uden at være bitter, som Andesbjergene og en blød, feminin og lidt mystisk note, som Amazonas.

image0 (12).jpeg

Naturlig 'lykkepille' og hormonhelende fødevare

Kakaoen virker som en naturlig 'lykkepille' (pga serontonin og dopamin). Den fremmer mental årvågenhed og evnen til at koncentrere sig. Den indeholder anandamid, som er kendt som "The Bliss Chemical". Den skaber større connection til dig selv og eventuel partner. Theobromin som stimulerer centralnervesystemet og stabiliserer blodsukkeret. Ved indtagelse af større doser dagligt virker kakao tilmed også stresshæmmende, da det højner produktion af endorfiner, som beroliger kroppens stressrespons.

 

Håber dette har givet dig lyst til at mærke disse kraftfulde traditionelle plantemediciner.

 

Der er flere slags ceremonier, alt efter hvor du er på din livsrejse. 

Lidt kan nævnes her, og eller se med i min facebook gruppe:

Inner Journey Ceremonier

 

- Kakao ceremonier 

- Plantemedicin/kakao ceremonier

- Plantemedicin 1-1 sessions

- Plantemedicin eller kakao i rummet med sjælerejser 1-1

- Gruppe ceremonier (du sammensætter selv den ønskede gruppe)

 

Udover gruppe ceremonier, tilbyder jeg også 1:1 sessioner. 

Du kan ligeledes samle din egen gruppe og booke en ceremoni.

 

Jeg har forskellige uddannelser og erfaringer bag mig, som kvalificerer mig til at facilitere udvikling gennem spirituelle ceremonier og hjælp fra moder natur, som styrker mig til at hjælpe dig i din proces, både terapeutisk, åndeligt og fysiologisk - hos mig er du i trygge, kærlige, kompetente hænder!

 

Jeg arbejder altid i ånden af taknemlighed, ydmyghed og respekt!

Kærlighed er mit livs formål.

 

 

Aho, 

 

Natalie 

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page