Dermapen behandling

Micro-needling

Behandlingen kan med fordel fx. bruges til at:

  • Stramme huden op og reducere rynker
  • Reducere Acne og urenheder
  • Mindske ar
  • Reducere strækmærker
  • Udligne ujævnheder i huden
  • Mindske og reducere fx pigmentpletter.
dermapen natalie scaled

Om behandling med dermapen

Ved behandling med dermapen (også kaldet micro-needling) vil du opleve at ultratynde nåle vibrerer let på din hud og forårsager bittesmå hudskader. Dette iværksætter helt naturlige genopbygningsprocesser, som udsætter hudens aldring.

Genopbygningen er din huds indbygget autofunktion, som helt naturligt mobiliserer cellerne til at producere nye kollagen- og elastinfibre i huden. Huden danner altså selv nyt væv efter disse “skader”. Huden vil efter genopbygningen blive mere spændstig og få en mere jævn overflade.

Hvad er en dermapen?

Det er et elektrisk værktøj, og har 12 bittesmå nåle ude på spidsen, hvis opgave er, at punktere huden på et lille og kontrolleret område. Oprindeligt er tanken bag dermapen, at udføre en form for den kinesiske akupunktur, hvor de små roterende nåle glides over området på den hud som behandles. Denne punktering af huden vil åbne porene og dermed starte en automatisk reparation af huden og stimulere vækstfaktorer som igen vil føre til dannelsen af kollagen og elastin.

Processen vil få huden til, helt naturligt, at behandle denne punktering af huden, som sår, og dermed igangsætte en heling. Altså dermapen “snyder” huden til, at fremprovokere en helbredelse af huden, og efterlade en forynget og stramme hud.

Dermapen sørger for en helt naturlig udskiftning af huden, hvorfor det er en fremragende metode til fx, at fjerne løs hud, rynker, linjer, ujævnheder og strækmærker. Den “nye” hud vil være tykkere, glattere, strammere og se mere ungdommelig ud. Og ikke mindst, vil den være uden misfarvning og skader.

>> Se en kundes erfaring med dermapen her.

Pris på behandling med dermapen

Hele ansigtet 1.500 kr.
Andre områder på kroppen fra 1.000 kr.

Opnå rabat ved en behandlingsplan

Hos Auralilja tilbyder jeg rigtigt gode priser på behandling med en Dermapen. Prisen for en enkelt behandling starter ved 1.000 kr. Prisen inkluderer ikke kun en dermapen behandling, men også en afrensning af huden, hudanalyse og meget mere. Det er nemlig vigtigt for mig at du får det bedste resultat.

For det absolut bedste resultat, kan det være at du har behov for flere behandlinger. Derfor har jeg valgt at belønne dig med en rabat hvis du vælger en behandlingsplan med fire behandlinger. Vælger du 8 behandlinger, så får du yderligere rabat.

Har du nogle spørgsmål til hvordan behandlingen foregår hos mig, så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 22 95 33 28.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere