JEG HAR I LÆNGERE TID ARBEJDET HENIMOD

AT SKABE EN DONATIONSBASERET VIRKSOMHED ...

Er du og verden
klar til det?

Ikke alle vil kunne behandle denne metode med respekt og ydmyghed, men det er der vi skal hen, hvis du spørger mig som clairvoyant. Jeg vil gerne gøre mit til at vise vejen derhen og håber det vil inspirere andre til at gøre det samme. Du kan hjælpe ved at udvise taknemlighed, ydmygheden og respekten ved det og når du anvender det. 

 

Jeg lever efter Karma. Alt jeg gør godt kommer igen min vej og alt jeg ikke gør i en god tro, kommer og lærer mig om livet på den “hårde” måde, som vi kalder Karma.

 

Derfor har jeg aldrig været til faste priser, vi har alle ikke den samme løn eller samme midler, men alle skal have ret til det samme.

Vi er alle lige. Vi er alle samme farve. Vi kommer alle af energier og frekvenser.

 

Jeg er her for at give mere kærlighed til verden og passe på moder jord. Det kald har jeg altid vist og haft. Jeg vil gerne hjælpe alle jeg kan og ikke være begrænset af en pris, en kasse det er sat i, fordi det har vi lært er det rigtige.

Jeg træder ud af rammen og byder velkommen i den donationbaseret verden og håber sammen vi kan danne den nye retning og hjælpe hinanden. Kunne også tænkes man byttede. Man kan bytte med mange ting. Behøver ikke altid være ydelser. Vi skal bruge vores kreative ideer og frie sind her.

 

Du skal tænke, at du er det værd.

 

Hjælp mig med at danse ved siden af boksen, så jeg kan fortælle hvor godt dette er blevet taget imod og virker, at verden er klar til dette.

 

image0 (1).jpeg

Du skal tænke,
at du er det værd

HVORDAN KOM JEG PÅ TANKEN?

Dette jeg skriver nu er med så stor ydmyghed og taknemlighed at tårerne triller ned. Har den dybest respekt for denne kvinde, og hvordan vi mødtes og vi skal lærer så meget af hinanden på den rejse vi er påbegyndt.

 

Emilie, hedder den skønne kvinde, som jeg til efteråret lancerer et nyt projekt sammen med. Som handler om, “hvem er du” i alle sammenhænge, af med masken.

 

Hun italesætte for mig, at hun havde tænkt denne donationsbaseret virksomhed. Hun satte ord på det, jeg selv havde I tankene men ikke havde sagt højt. Da hun talte om det, mærkede jeg hendes kærlighed helt ind i mine celler, fylde mit hjerte op, selv de små sprækker, som ikke alle kan fylde op. Mærkede Emilie og hvem hun var og er.

Et så smukt lysvæsen, der rummer så meget kærlighed og omsorg, klar til ar dele ud til andre. Tak Emilie, det er et fattigt ord.

 

Jeg er så beriget med denne skønne og stærke kvinde i min daglig dag, da vi arbejder sammen. Tænk sig at universet kommer med sådan en gave, og nu er rejsen startet, gjorden den i staten af 2021.

 

ER DU KLAR TIL DENNE VERDEN?

 

Jeg er!

image1.jpeg

Jeg håber vi sammen
kan danne den nye retning og hjælpe hinanden
.

PRIS-INDIKATOR

Prisen pr. time er normalt DKK 1.000

VARIGHED

Sjælerejse: 3 timer

Healing: 2 timer 

Numerologi: 1-5 timer 

Clairvoyance: 1 time 

Akut clairvoyance: 1/4 time

Afdøde kontakt: 1/2 time 

Ceremonier: 3-10 timer  

Meditation: 2 timer

Tankefeltterapi: 1,5-2 timer

Bevidsthedsberøring: 3 timer

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie