Erfaring med dermapen behandling

Se, læs og hør en af mine kunders erfaring med behandling.

Bemærk at klippet er fra dengang jeg tilbød behandlingen under Salon Undercut. Siden er salonen vokset og jeg har skabt Auralilja som tilbud til mine skønhed- og sundhedsheds tilbud smile

En kundes oplevelse med Dermapen

Nikoline lider af acne gennem mange år. Og til trods for en masse dyre skønhedsbehandlinger- og produkter, ja endda medicinske behandlinger, oplever hun desværre ikke en synlig og langvarig bedring. Vi tilbød hende et behandlingsforløb med 6 behandlinger som et forsøg. Hun mærker en tydelig bedring og har derfor valgt at stille op til et lille interview, som du kan se nedenfor.

 

Hvorfor ønskede du en Dermapen behandling?

Jeg har prøvet både medicinsk behandling og har fået alle mulige skønhedsbehandinger. Og jeg synes ikke rigtig det er gået i dybden, problemerne kom bare igen og igen. Så så jeg det her Dermapen behandling og syntes det virkede interessant for mig.

 

Hvad er dine forventninger til behandlingen?

Mine forventninger til behandlingen er helt sikkert at de her røde plamager jeg har i hovedet efter acne forsvinder. Især når sollyset rammer er mine ar fra acne tydelige, og dem forventer jeg forsvinder – måske helt.

 

Hvordan er behandlingen gået?

Indtil videre har jeg fået 3 behandlinger, og mangler de 3 sidste. Men jeg synes helt klart at jeg kan se en forbedring i det, og det kan mine kollegaer og omgangskreds også. Min hud stråler mere og er blevet meget pænere.

 

Hvordan var din oplevelse hos Natalie?

Klinikken er virkelig et hyggeligt sted at komme, der er hyggelig stemning og meget ro. Og selvom behandlingen med Dermapen gør lidt ondt, så opvejer selve stemningen det og man får lyst til at komme igen.

 

Er du tilfreds med din behandling?

Jeg synes behandlingen her, og klinikken skal have 5 stjerner!

 

Se Nikolines interview herunder:

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere