tor. 18. nov. | København

Kakaoceremoni

Ceremonien vil have fokus på kærlighed - kærligheden til dig selv! Det bliver en ceremoni, hvor vi skaber dybere forbindelse til os selv, vore hjerter, og vækker vores indre styrke og selvkærlighed! Vi kommer blandt andet til at lave en guidet meditation, der vil fylde dig op med kærlighed.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Kakaoceremoni

Tid & sted

18. nov. 19.00
København, Amager Strandvej 156d, 2300 København, Danmark

Om eventet

Ceremonien vil have fokus på kærlighed - kærligheden til dig selv!

Det bliver en ceremoni, hvor vi skaber dybere forbindelse til os selv, vore hjerter, og vækker vores indre styrke og selvkærlighed! Vi kommer blandt andet til at lave en guidet meditation, der vil fylde dig op med kærlighed. Du vil herigennem modtage healing, hvor vi går ind og forløser traumer relateret til dit indre barn. Du vil derudover få en reading på et engle kort specielt trukket til dig, samt modtage klarsyn fra universet kanaliseret gennem clairvoyante evner.   Den ceremonielle cacao hjælper dig til at åbne op for din hjerteenergi, så du bedre kan connecte med dit dybere jeg, din krop, din sjæl, din intuition – og være nærværende og tilstede i nuet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på din rejse og skabe et kærligt space, hvor du kan føle dig tryg og omfavnet i ubetinget kærlighed – så du kan styrke din forbindelse til dig selv!

Jeg arbejder altid i ånden af taknemlighed, ydmyghed og respekt! 

Der er begrænsede antal pladser - så claim din plads i cirklen nu, ved at skrive en besked til mig!

Del dette event