top of page

Healing & Reinkarnation

Et liv uden daglige gener og ubehag. Du står op og morgenen udhvilet, fuldt med energi og en behagelig fornemmelse i kroppen. DU kan mærke der er overskud og glæder dig til de gøremål du skal i løbet af dagen og de mennesker du skal være sammen med. Du når mere i løbet af dagen, uden at være træt. Du har let til latter og ser det positive. Troen på dig selv er styrket og du føler ikke noget kan slå dig af pinden.

 

Healing er en gammel behandlingsform som stammer fra østen. Det er løsningen, hvis du oplever nedenstående gener.

 

Døjer du med uro i kroppen, og kan ikke finde roen, selvom du prøver at trække vejret helt ned i maven og slappe af, ikke se for meget tv, ja alle de råd du har kunne google dig til.  Du er mere sensitiv, end du plejer, det kan være chefen der taler højt, lyden fra køleskabet, overboen der tramper, der skal ikke meget til før dit nervesystem er på overarbejde og du mærker det fysisk på din egen krop. Hukommelsen er ikke, hvad den har været, det flyder med gule sedler, på alt det du skal huske og alligevel glemmer du halvdelen.

 

Energien er ikke høj, og den er svær at finde. Når du har taget nogle  fridage og prøver at slappet af, føler du ikke nogen form for energi. Det mærkes på immunforsvaret, der skal ikke meget til at hive en forkølelse til dig. Spændinger i kroppen, fordi du generelt ikke er i balance og ubevidst sidder og spænder, for at holde hele din situation ud.

 

Mange af os går med de her gener, men vi taler ikke højt om det, det er som om det er blevet ”normalt” at have det på den her måde . DET ER IKKE SÅDAN DU SKAL HAVE DET! Det er IKKE normalt!

 

Du er bestemt ikke alene! Mange mennesker bærer rundt med de samme tanker – faktisk mange flere mennesker end du tror. Du skal gøre noget og du skal finde dig selv igen! Du skal finde dit fodfæste, sætte dig nogle mål og få smilet tilbage igen.

 

Jeg kunne skrive endnu flere eksempler på forskellige gener som angst, depression, lavt selvværd, sorg mm, som mange personer til daglig slås med.

aura1.jpg

Energetisk reset
- sæt dig selv fri

HEALING KAN AFHJÆLPE:

Et svækket immun system

Stress

Overbelastet nervesystem

Angst

Depression

Ubehag

Sorg

Lavt selvværd

Dårlig hukommelse

Indre uro

Spændinger

Mangel på selvkærlighed

Jeg er uddannet Reiki-healer og jeg sidenhen udvidet mine evner med Krystalhealing, Fjernhealing og Shamanistiske healingsformer. Jeg kombinerer disse former for healing i mine behandlinger, for at kunne hjælpe dig på den bedst mulige måder.

 

Der er 2 måder du kan modtage en healing på:

- Den klassiske hvor du udelukkende bliver healet og jeg arbejder og rydder op i dine energibaner og frekvenser.

- Den anden metode er for dig som vil søge dybere og modtage Reinkarnation.

 

REINKARNATION OG PROINKARNATION

Reinkarnation, forestillingen om at et menneskes sjæl efter døden får et nyt legeme og lever her på Jorden igen. Ord som sjælevandring eller genfødsel bruges også i forbindelse med reinkarnation. I den åndelige/ spirituelle verden, bruges reinkarnation som et værktøj til at gå tilbage i et eller flere tidligere liv, for at forstå, hvorfor du er den, som du er i dag.

Du har styrker og svagheder, men måske du ikke ved, hvor de kommer fra. Men svaret kan du få ved at gå tilbage i tidligere liv.

F.eks kunne det være, at du havde svært ved at binde dig et i et forhold eller andre nære relationer, du føler måske ikke at du tør lade andre komme “tæt” på dig, så kan det være du har oplevet store svigt og tab i tidligere liv.

Proinkarnation er for dig som ønsker at vide mere om fremtiden og hvad den bringer i dette liv eller fremtidige liv. Det er her du kan finde frem til dit livformål og forstå de livslektioner du skal igennem. Denne rejse kræver du er klar, for at du får de indsigter du søger. Du ser kun det du kan klare at se, universet viser dig ikke mere end det.

 

Du kan heale alle disse kodninger i kroppen ved at gå tilbage i tidligere liv og udføre et energetisk ”reset” og derved sætte dig selv fri fra alt fra tidligere liv.

 

Har du mønstrer og vaner du ønsker at skille dig af med så kan reinkarnation være en skøn og smuk rejse for dig. Eller ønsker du at finde dit livsformål og forstå dine livslektioner kunne proinkarnation være rejsen for dig.

image8 (2).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page