top of page

Holistisk livsstilsændring
med succes

Har du været på den ene kur efter den anden, eller forsøgt dig med paleo-, keto-, low carb high fat livsstilen … men intet virker på længere sigt?

 

Vil du ændre din livsstil på en måde, som du finder sjov, spændende og motiverende? Få en hverdag fyldt med overskud og glæde, hvor du kan se dig selv i spejlet, og være stolt af det du ser?

 

Et liv som giver mening, et liv i balance uden vilde restriktioner, om hvordan du må spise eller hvor meget motion du skal dyrke. Du kan leve sådan her alle steder, som du er på ferie eller hjemme, det kræver ikke et fitnesscenter, redskaber eller fantastiske kogekundskaber.

Grøn Godhed

Jeg har hjulpet mange mennesker med at ændre deres liv, og det er det, som jeg brænder for! 

ER DU KLAR TIL AT SKABE DET LIV DU DRØMMER OM?

Jeg er klar, når du er klar!

 

Du er før startet i forløb og havde gå på mod og tabte kiloene, blev mere markeret eller øgede din muskelmasse, men da du stoppede forløbet, så sneg alt sig tilbage, som det var før. Du fik ikke prioriteret maden, din søvn eller din træning for jobbet fik igen fået lov at fylde mere, trætheden meldte sig og dårlige vaner fandt igen sig vej ind i din daglige rutine. Du kunne starte forfra, og hver gang syntes som en lang sej kamp. Den dårlige energiforladte spiral er i gang og jo længere tid der går, jo mere uoverskueligt føles det at skulle tage arbejdshandsker på igen og nå dine mål.

 

HVORFOR STARTE HOS MIG?

Når du starter et samarbejde med mig, så kommitter du dig til at vi går i dybden og knækker koden til, hvorfor det ikke er lykkedes dig at nå dine mål og drømme.

 

Jeg ser dig som det hele menneske du er, og ikke kun på din kost eller din træning.

 

Jeg vil spørge ind til dit forhold eller ikke forhold, din familie, dit arbejde, dine venner, bolig mm. Fordi alt hænger sammen! Det vil sige er der noget, som i større grad er i ubalance, så påvirker det de mål du har, fordi det er en forstyrrende energi, og det opfanger vores nervesystem og celler med det samme.

 

Hermed sagt vi kommer til at sammenarbejde tæt over en længere periode, for Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør dine nye vaner heller ikke.

 

Det er dit liv og du skal være klar til at nå dine drømme og mål, det er det første skridt på rejsen. Det næste er at du og jeg har en uforpligtende samtale, hvor vi mærker kemien og jeg finder ud af om jeg kan hjælpe dig. Kemien er al afgørende i sådan et sammenarbejde, så jeg går meget op i den del, for du ikke spilder din tid og kræfter et forkert sted.

 

Jeg har hjulpet mange mennesker med at ændre deres liv, og det er det som jeg brænder for!

 

Grøn Godhed

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page