Om mig

Hvem er Natalie?

Jeg er en meget livsglad og kærlig sjæl. Jeg er en af de skønne væsner, som er udvalgt til at mestre opgaven som lysarbejder, og er derfor altid i gang med at hjælpe én person eller fortabt sjæl.

Hvorfor er jeg så det? P.g.a.  alle de livslektioner jeg har haft her i livet, for at kunne komme til det livsformål og væren, hvor jeg er i dag.
Vi har alle livslektioner i livet, det er bestemt inden vi kommer herned. Det er forskelligt, hvordan vi mestre at arbejde med disse lektioner, og hvad vi hver især lære af dem.

Jeg har fået tildelt mange livslektioner, da jeg er kommet hertil med de tungeste energier, som gør, at jeg har skulle arbejde og blive vis på mange områder, men jeg har lært og erfaret af hver og en.

Her er jeg så, på den anden side, fyldt med kærlighed og glæde og klar til at hjælpe dig. Det er min skæbne, at jeg skal hjælpe andre mennesker/ skønne sjæle. Det livsformål har jeg omfavnet, fordi det føles helt naturligt – Det er mit kald på Jorden denne gang.

Kh. Natalie

Kropsterapi med Auralilja

Jeg har mange uddannelser

Jeg har en lang række uddannelser, som gør jeg kan tilbyde de behandlinger jeg gør. Fx min kropsterapi, som er langt fra de kropsterapier du kender.

Jeg har nemlig samlet alt jeg kan i denne skønne behandling. Så du får det hele med og tilpasset til det du har brug for. Hvorfor ikke gøre således, når du er kommet for at få hjælp, så er det min mission at hjælpe dig på bedste vis.
Læs mere her.

 • Clairvoyant ved Rikke Rasmussen
 • Numerolog ved Milicentt Rosamunde
 • Reikihealer ved Rikke Heiberg og andre skønne healere
 • Krystalhealing i forbindelse med andre uddannelser
 • Ørelys og shamanistisk elementer er tillært fra mine tidligere liv og workshops herhjemme
 • Æteriske olier i forbindelse med de andre uddannelser
 • Tantra massage ved Heat Institute
 • Kropsterapi udmunder sig fra Totum
 • Akupunktur er taget i forbindelse med massage kursus
 • Kostvejledning med speciale i kosttilskud
 • Træningsvejleder er fra Odense i lille lokalt center
 • Yoga, Body&Mind samt mange andre hold jeg underviser i, er taget forskellige steder blandt andet DGI.
 • Clairvoyant ved Rikke Rasmussen
 • Numerolog ved Milicentt Rosamunde
 • Reikihealer ved Rikke Heiberg og andre skønne healere
 • Krystalhealing i forbindelse med andre uddannelser
 • Ørelys og shamanistisk elementer er tillært fra mine tidligere liv og workshops herhjemme
 • Æteriske olier i forbindelse med de andre uddannelser
 • Tantra massage ved Heat Institute
 • Kropsterapi udmunder sig fra Totum
 • Akupunktur er taget i forbindelse med massage kursus
 • Kostvejledning med speciale i kosttilskud
 • Træningsvejleder er fra Odense i lille lokalt center
 • Yoga, Body&Mind samt mange andre hold jeg underviser i, er taget forsaellige steder blandt andet DGI.

Lidt om min baggrund og historie

Jeg mister min far i en tidlig alder og inden da havde min familie og jeg levet mange år med kræft tæt inde på livet. Disse omstændigheder gjorde, at jeg var nødsaget til at lukke ned for mine evner, da alle mine livslektioner kom som en tornado og rev alt op med sig på sin vej. Det jeg bare ikke vidste var, at det gjorde kun alt meget værre.

At lukke ned for sine spirituelle evner, er som at dø en langsom og pinefuld død, at visne helt ind. Så det gjorde jeg i 20 år, hvor jeg mødte sider af livet, som virkelig var en prøvelse for mig.
Det åndelige og spirituelle viste mig flere gange, at “de” stadig var der, men jeg gjorde alt for at ignorere. Jeg kunne ikke også skulle tænke på det, imens alt smuldrede udenom mig.

Jeg kommer “tilbage” igen, da jeg bliver gravid og alt det spirituelle rammer mig med lynets hast. Min søns farmor spiller en stor rolle i den her forbindelse. En af hendes sidste missioner her på jorden denne gang, var at få mig til at indse og tage imod mine fantastiske evner. Hun er her desværre ikke i dag, hun dør 4,5 uge inden min søn kommer til verden. Det var en barsk afslutning på livet hun fik og vi måtte sende hende afsted med slanger og apparater komplet til hende.

Men jeg var ikke i tvivl, da jeg høj gravid trådte ind på hospitalsstuen. Der lå hun i sengen, hendes krop var der, men hendes sjæl kiggede mig direkte ind i øjenene og fortalte mig, hvad der ville ske, når min søn kom til verden… det var utrolig smukt og lidt skræmmende på det tidspunkt, for kunne jeg klare den her opgave.

Der var intet valg her og ingen spurgte. Jeg måtte bare tage imod, og tage min mission op. Det er jeg så taknemlig for den dag i dag. Det gør jeg er så beriget i livet og ser alt på er helt andet plan og dimension. Gør nok også andre kan tænke, hold nu op, hun har da en “skrue løs…“, men det er helt okay. Jeg møder også mennesker i min klinik som tænker sådan, men de får ofte et helt andet syn, når jeg har hjulpet dem og gjort det jeg kan.

Så for mig er disse tanker helt okay, jeg kan godt rumme at være hende den underlige med alle sine krystaller og meddelelser hun skal viderebringe, så længe jeg kan hjælpe og dele ud af al den kærlighed jeg er sendt hertil for at give, så er jeg i balance.
Jeg er tilstede ud fra hvad min intuition fortæller og viser mig. Jeg lever mest i den åndelige verden og ikke så meget her i den jordiske. Jeg vælger at være mest i den anden, da det er der jeg hører hjemme.
Jeg ser livet som smukt og lærerigt og alle skønne sjæle er så spændende og fascinerede. Jeg følger flowet og lader mig føre, derhen hvor jeg skal føres hen.

Jeg glæder mig til at må hjælpe dig på din rejse, og gøre den nemmere for dig at komme igennem, så du får dig selv med ud på den anden side.

Husk at ens rejse her i livet ender aldrig, den fortsætter der er hele tiden noget nyt vi skal lære.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere