top of page

Mulighed for Private Ceremonier

PRIVATE CEREMONIER MED KÆRE MAMA AYA

ELLER MED DE MAGISKE MUSH

 

Rejsen kan foregå alene eller i mindre eller større grupper. Dette foregår i trygge og kærlige omgivelser på Amager og Slagelse.

Disse datoer og tidsrummet indikerer, hvornår det kan foregå:

 

Se kommende events via linket her

 

Hvis du ikke har Facebook, så send en e-mail for mere information.

Om det er en ceremoni du har alene eller i en gruppe, starter det altid med at du lige lander i rummet, samtidig med, at vi får alt det praktiske på plads - så du ikke er i tvivl om noget, og kan være 100 % tilstede i din indre rejse.


Herefter starter du med at dele den intention, som du vil rejse på, hvis du har lyst til dette. Alt er frivilligt, da det er din rejse.

Under ceremonien er vi 3-4 erfarne guides til at sætte rammen og til at hjælpe dig i din proces, både terapeutisk, åndeligt og fysiologisk - hos os er du i trygge, kompetente hænder!


Camilla og jeg vil altid være med. Derudover hjælpere.

Vores tilgang er, at vi via musik, energi arbejde, sanseindtryk og vejledning vil sørge for en tryg og dejlig ramme for din rejse. Derudover er det vores mål at gribe ind, så lidt som muligt, så du kan gå dybt ind i underbevidstheden 

Vi bruger vores terapeutiske og shamanistiske uddannelser.

Vi glæder os til at facilitere din rejse i ånden af taknemmelighed, ydmyghed, respekt og skabe et kærligt space, hvor du kan føle dig tryg og støttet i at styrke din forbindelse til dig selv!  

Praktisk info:

Private ceremonier 1 rejsende plus en opfølgende samtale; 3.000-4.200 kr.

 

Private ceremonier 2-5 rejsende plus en opfølgende, individuel samtale; 2.700-3.200 kr. per person.
 

Gruppe-ceremonier med overnatning plus en opfølgende, individuel samtale; 2.400-6.200 kr. per person.
 

Vi har også ceremonier af tre dages varighed.


For at reservere din plads skriv til et af nedenstående numre.

Vi glæder os til at se dig til en af de magiske ceremonier.

I lys & kærlighed


Natalie 22 95 33 28
&
Camilla 31 11 01 12

image1 (19).jpeg
CEREMONIER
MED
PLANTEMEDICIN

Jeg afholder de næste planteceremonier i ånden af at stole på dig selv igen. Stole på din intuition. At finde hjem i dig og turde stå stærkt i dit lys.

Jeg vil sørge for at skabe et rum i kærlighedens ånd, så du trygt kan give dig hen til din indre rejse og bare lade dig flyde med. 

CEREMONIER
MED
KAKAO

Lær dig selv bedre at kende med den kraftfulde medicin fra moder Gaia. Det siges at denne rejse er som 100 terapitimer på en gang. Er du klar til at omfavne universet og lade dig guide i den rejse som venter dig intet kærligt og trygt rum, hvor du kan være dig.

bottom of page