Infrarød behandling

Kropsbehandling og slankende

 
Fordele ved infrarød varme:

  • Reducerer fedt og supplerer igangværende vægttab
  • Øger cellernes stofskifte ved hurtigere blodcirkulation
  • Forbedrer kroppens evne til at optage næring
  • Restituerer musklerne og dermed mindsker udmattelse
  • Udrenser kroppen for tungmetaller og andre giftstoffer
  • Fjerner eller reducerer fx leversmerter
  • Generelt til at gøre kroppen frisk, energifyldt og sund.

Infrarød kropsbehandling

Min infrarøde behandling bruges ofte som hjælp til et vægttab. Infrarød varmebehandling kan bidrage med en lang række fordele til at opnå den slanke og sunde krop de fleste går og drømmer om. Når man kombinerer et professionelt slankeforløb og infrarød varme vil man langt hurtigere kunne se resultater! Vores kost og træningsforløb med infrarød behandling er uden sammenligning det forløb hvor vi oplever de største forandringer og hurtigste resultater!

Behandling med infrarød varme har også været anvendt – og med tydelige resultater, som hjælp til fx smertelindring eller restituering af muskler efter fysisk træning. Det er videnskabeligt bevist at infrarød behandling er en yderst effektiv metode!

Hvad er behandling med infrarød varme?

Infrarød varme er en at de mest sikre og mest effektive metoder til smertelindring og restitution på markedet! Infrarød varme anvendes tien hel del forskellige områder. Infrarød behandling kan være et fremragende supplement til dit igangværende vægttab, eller som en hjælp til dine muskler hvis du træner dem meget – fx enten ved hård og tung vægttræning, eller hvis du løber eller cykler meget intenst. Infrarød varme er også en velkendt metode til restituering eller genoptræning af sportsskader eller andre smerter og ubehag.

Den infrarøde varme gennemtrænger simpelthen kroppen – huden, muskler og knogler, hvilket betyder at den infrarøde behandling fremmer din blodcirkulation og derved aktiverer cellerne så de hurtigere fornyer sig. Behandlingen har den egenskab at betændelse i kroppen mindskes og smerter i leddene lindres. Der bliver simpelthen skabt en bedre cirkulation af blodet – ganske enkelt.

Har du spørgsmål til denne enormt effektive behandlingsform?

Hør mere på 22 95 33 28.

Pris på behandling med infrarød varme

800 kr.

Infrarød varme som skønhedsbehandling

Auralilja er en del af Salon Undercut og jeg tilbyder mine kunder komplette behandlinger. Du kan fx vælge at få en infrarød behandling og en ansigtsbehandling hvor huden bliver renset godt igennem. Du vil opleve en helt ny dimension af velvære og fornyet energi.

Kontakt mig helt gratis og uforpligtende og hør mere om dine muligheder. I samråd med dig, sammensætter vi den helt perfekte behandling til dig. Ring allerede i dag på 22 95 33 28.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere