Kost tilskud og olier

Kom i balance på celleplan

Vi er lige nu i en tid, hvor vi i den grad bliver mindet om, at vi skal passe på os selv, og især vores immunsystem. Mange oplever frygt i forbindelse med fx. Corona / COVID-19 virussen, fordi de godt ved, at sundhed og et stærk immunforsvar har været nedprioriteret hjemme ved dem.

Så er det jeg tænker; “hvorfor vente, kom nu i gang og tag ansvar for dit helbred”…

Jeg fremhæver herunder 4 produkter som jeg, både personligt og professionelt, har rigtig god erfaring med, at kunne hjælpe til et stærkere immunforsvar, en bedre søvn, bedre mave/tarmfunktion og generelt bare et roligere og sundere sind.

Kosttilskud

At leve sundt og at få den rigtige kost og vitaminer, er en jungle som kan være svær at navigere rundt i. Natalie fortæller lidt om emnet i denne video, og kontakt hende gerne, helt uforpligtende og gratis for en individuel vurdering til netop dig!

Balanceolie og kapsler

Dette er efter min mening den bedste omega 3 olie på marked. Utrolig mange studier påviser, hvordan omega 3 er ultra vigtig, for at vores krop og nervesystem fungerer helt optimalt. Flere nye studier bekræfter kun dette og tilmed beskriver at omega 3 har en meget større gavnlig effekt end først antaget.

Det der er det mest fantastiske ved dette produkt er, at det er testbaseret. Altså der er dokumenteret virkning! Testen kan altså fortælle dig om det du spiser, gør dig syg eller rask (meget groft sagt).

Optimal optagelse af omega 3

Forskellen på denne olie og andre olier på markedet, er at denne olie kan være i kroppen i op til 36 timer. Dette p.g.a. den unikke formel som er sammensat via stærke pholyphenoler fra oliven.
Kroppen danner celler hele døgnet, så kroppen skal som minimum gerne være dækket ind i 24 timer, for ikke at få inflammationstilstande.

Omega 3 holder inflammation for døren, så når kroppen er dækket af omega 3 alle døgnets timer, minimeres udviklingen af inflammation. Mange andre olier findes kun i kroppen 2-4 timer. Herefter vil olien begynde at fordærve – dette sker når den udsættes for ilt. (Kroppen indeholder ganske naturligt ilt).

Du sparer penge

Hvis din krop skal være dækket med omega 3 hele døgnet, kan man ret let regne ud hvor meget du skal indtage i løbet af dagen. Det løber hurtigt op – næsten uanset hvor billigt et andet produkt er.

Med denne olie kan du nøjes med at indtage olien én gang i døgnet, og derved bruger du langt mindre – og samlet set, sparer penge!

Olien fås også som vegansk.

Fibre som tilskud

Denne fiber er et vidundermiddel og kan bruges og kombineres på et utal af måder, da den tåler opvarmning.

Fibrene har den funktion, at de reparerer vores hullede tarme, som kommer af usund, dårlig og forarbejde mad.
Fibrene reparerer tarmen så næringsstofferne kommer direkte dertil hvor de skal og ikke siver ud i ingenting på vejen. Når vi begynder at kunne optage næringsstoffer optimalt, begynder systemet også at virke på den måde, som det er skabt til at kunne, og dårlige tilstande som: oppustethed, mavegener, allergier (især gluten og laktose), irritabel tyktarm, acne/ dårlig hud, overvægt m.m. forsvinder helt eller mindskes.

Denne proces gør at vi bedre kan optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer, som er en utrolig vigtig proces i vores system.

Fibre til vægttab

Zinobiotic fibrene er desuden rigtig gode, hvis man ønsker at tabe sig eller holde sin vægt.

Fibrene indeholder betaglucaner, som er meget vigtigt i forhold til vores immunsystem.

23 vitaminer samlet!

Xtend er et vidundermiddel! Der er samlet hele 23 forskellige vitaminer, samt de vigtige betaglucaner som er kilden til et stærkt og sundt immunforsvar. Denne sammensætning af vitaminerne gør at man får mere energi og styrker immunsystemet – klinisk bevist!

Xtend indeholder også en mængde enormt stærke pholyphenoler, svarerende til at du skulle spise 3.000 kcal af de mest næringsrige fødevarer hver dag, for at opnå samme effekt. Dette får du i det daglige indtag af Xtend. Derudover påviser EFSA (den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet) at Xtend påvirker over hundrede sundhedsmæssige fordele. Xtend er også særlig god til ar styrke knogler og led.

Et kognitivt boost

Viva er et genialt produkt som bl.a. er med til at sikre dig en bedre søvn, og lindrer samtidig også metal træthed. Viva booster dit humør og din generelle trivsel.

Produktet er især god til i de kolde og mørke vintermåneder, da det booster vores humør og måske endda lidt depressive tanker. Derudover er Viva et sandt mirakel hvad angår søvn. Mange sover enormt dårligt, men de vænner sig til det, fordi sådan har det altid været. Men sådan skal det ikke være! For lidt eller dårlig søvn påvirker vores immunforsvar og forringer det. Ligeledes påvirker det også ofte vores vægt og humør.

Så sæt ind overfor søvnen og få den igen til at fungere!

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere