Kostvejleder København

En sund livsstil indebærer ikke blot en effektiv slankekur, men en livsstilsændring!

Kontakt mig og hør, hvor let og smertefrit det kan gøres.

Effektiv kostvejleder

Det vigtigt at din kostplan er individuel og gennemarbejdet. Kostplanen skal passe til netop dig og der hvor du er i livet. Derfor skræddersyer jeg altid din kostplan med sunde og nærende råvarer (ud fra dine egne ønsker og behov) – og tilpasser den efter hvad du kan lide at spise. Din kostplan skal passe ind i DIN hverdag! Dette mener jeg er kilden til en succesfuld oplevelse med en kostomlægning!

Kostomlægning og slankekur

Når man skal begynde at leve efter en helt ny kostplan, er det er meget forskelligt fra person til person hvad der virker. Nogle fungerer godt på kulhydrater, mens andre har det bedre med mere fedt eller protein. Sammen vil vi finde ud af hvad der passer til lige præcis dig. Det kan nogle gange godt tage uger at finde frem til den rigtige sammensætning. Bemærk: For at opnå det absolut bedste resultat, er det vigtigt for mig at der er god tid til denne proces.

“Husk at alt handler om sund fornuft, hvad angår træning og kost”!
Jeg er ikke tilhænger af det bliver for fanatisk. Hellere at man tænker over hvad man fylder på af brændstof til kroppen. Kroppen er dit mekka! Behandl den derfor også derefter!

Varigt vægttab

Jeg har en del klienter til kostomlægning med vægttab som formål. Mit ønske er ikke bare at have dig i et forløb i de næste 3 år. Jeg ønsker at lære dig at leve med fokus på din krop. Du skal ikke leve super fanatisk og du skal ikke se din nye livsstil som en “straf” – nej du skal føle dig tilpas i både din kost og din sunde livsstil, og da dette er enormt individuelt, vil du ALTID modtage kostplaner og rådgivning som er tilpasset til KUN dig!

Det er vigtigt, at den kostvejleder du vælger til, at hjælpe dig, skal være en som du er på bølgelængde med, og som kender til netop DIN situation og DINE ønsker. Taler i samme “sprog” er det klart lettere og mere effektivt at nå dine mål.

Fordele ved min kostvejledning og plan

Udover almindeligt vægttab og livsstilsændring har jeg også erfaring med at lave kostplaner til personer med fx irritabel tyktarm og generelle maveproblemer, maveproblemer hvor der især er fokus på at spise meget fedt og protein.
Fælles for mit arbejde er at det aldrig skal blive en sur pligt at leve sundt. Derfor er mine kostplaner lavet således at du godt kan nyde et stykke kage eller et glas vin en gang imellem.

Få skræddersyet hjælp

Vælger du en kostvejledning hos mig, vil du modtage en 100% særligt tilpasset plan til netop DIG og din tilværelse!

1600 kr.

Virker dit vægttab eller din ønskede form uoverskuelig?

Uanset om du ønsker hjælp til et vægttab, en sundere livsstil, en bedre fysik eller at få lavet et træningsprogram som garanterer resultater – er forløbene altid skræddersyet til DIG!

Den plan som lægges for dig, vil altid være realistisk – således at du ikke bliver skuffet undervejs og dermed risikerer ikke at kunne holde motivationen oppe. Planen jeg lægger er altid udformet så den passer ind i dit liv og din hverdag. Jeg har mange års erfaring i udformning af planer og trænings programmer, til mange forskellige typer mennesker og med mange forskellige behov. Og jeg kan naturligvis og trylle en stærk løsning frem til dig ?

Jeg kan desuden undervise, hjemme hos dig, eller i hold:

  • Yoga
  • Pilates
  • Stram op
  • Styrke
  • Bodyfit
  • Bike.

Kost og kræft – spis dig rask!

Jeg har desuden opnået gode resultater med at hjælpe kræftpatienter med en skræddersyet kostplan. Og jeg har blandt andet haft et samarbejde med kræftafdelingen på Odense Universitetshospital.

Derudover har jeg hjulpet personer med for lavt stofskifte, gigt samt sygdommen KOL, hvor kosten også spiller en væsentlig rolle.

Sund madplan og slankekur der virker

Mange kostvejledere lokker med: “nå det inden sommer”..
Men ved du hvad? – det handler ikke om at nå det på en bestemt tid, men at dit hoved kan følge med i udviklingen. Kontakt os allerede i dag, og få udarbejdet en skræddersyet kostplan som passer ind i netop dit liv og din hverdag!

Hvorfor vente? Ønsker du at ændre livsstil og blive sundere – og uden, at det skal være surt, at leve efter en decideret slankekur?

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere