top of page

Sygdomme: Kræft

Jeg har ikke tidligere talt om det her offentligt, men nu er det tid. 

 

Jeg har i en del år hjulpet især kræftpatienter, men også klienter med andre alvorlige sygdomme, som ikke ønsker at takke ja til medicin eller som har prøvet alt og nu har fået dødsdommen. 

 

Det er et hårdt område at arbejde med, fordi mange kommer, når det er sidste udvej. Jeg ville så gerne have haft dem før, men det er også det tidspunkt, mange går helhjertet ind i det, og gør nøjagtigt, hvad jeg siger, og det, der skal til.

 

HVORFOR GØR JEG DET?

Min far blev revet væk fra mig i en alder af 9 år. Han havde haft kræft siden jeg var 2 år. On and off var han erklæret rask og så syg igen. Til sidst fik han dødsdommen. Mit liv gik i stykker der. 

 

Da han fik dødsdommen tog han imod eksperimentel medicin. Lægerne havde givet ham 1/2 år at leve i, men denne medicin gjorde at han var væk efter 1 1/2 måned. Jeg oplevede en far, som jeg skulle holde kaffekoppen for, fordi han rystede så meget, at han ikke kunne selv. En mand på 33 år, selvstændig tagdækker, der havde en kone og 2 børn; min bror på 5 år og jeg på 9 år.

 

Han var væk d. 7 november 1995. Jeg så ham dø og jeg skreg, at det kunne ikke være rigtigt. Hele min verden ramlede og lige siden der stolede jeg ikke på lægeverdenen. 

 

MIN EGEN OPLEVELSE MED “LÆGE-VERDENEN” 

Jeg har selv haft et sindssygt forløb indenfor “lægeverdenen” og en sygdom de ikke kunne finde ud af hvad var, men som de alligevel gerne ville medicinerer mig for. Når jeg så spurgte, hvorfor de ville det, når de ikke vidste, hvad jeg fejlede, men blot formodede at det var en meget sjælden genetisk sygdom - ja så var der ikke andet svar, end at jeg kunne tage imod medicinen eller have ondt.   

 

Jeg tog derfor teten i egen hånd og kurerede mig selv. Det gjorde jeg via alt i mit liv:

- Mad

- Kosttilskud 

- Hvile 

- Fokus på stress-niveau 

- Yoga 

- Meditation 

- Venner 

- Familie 

- Traume-arbejde 

 

DER ER PENGE I MEDICIN, MEN IKKE I AT FREMME SUNDHED

Jeg har i dag ingen sjælden genetisk sygdom. Jeg kan i stedet konstatere, at det handlede om voldsomme traumer, nok også voldsommere end jeg dengang ville erkende, for jeg har altid været en stærk kvinde. Jeg ved nu, at vores mad i dag er af så ringe kvalitet (selv økologi), at vi er nødsaget til at tage tilskud, hvis vi vil leve antiinflammatorisk.

Jeg bliver rigtig harm, når jeg hører en kræftpatient berette om, at hospitalet har rådet til smør, ost, fløde, brød og kød. Det er en direkte dødsdom! Men jeg ved også, at de ikke ved bedre og at der er penge i medicin. Det er derfor det, vi fremmer og ikke alle de skønne natur-præparater eller levemåder, som kan redde liv. 

 

I dag ved jeg, at en sygdom ikke bare kommer, den kommer fordi vi tillod den at komme - fordi vi ikke lyttede til vores krop, ikke behandlede den med respekt og kærlighed, som den også skal have. Først når man erkender det, er rejsen til at blive rask en mulighed. 

 

Alt hænger sammen og vi er nødt til at kigge på hele dig.

 

Jeg er klar til at hjælpe dig, når du er.

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale

på tlf.:22 95 33 28

image1 (17).jpeg
image4 (6).jpeg

Jeg er klar til at hjælpe dig, når du er

NYTTIGE LINKS TIL DIG 

Læs bivirkninger ved kemo samt bivirkninger ved natur medicin: https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/det-kan-du-selv-goere/alternativ-behandling/kosttilskud/medicinske-svampe/

 

Hvad fortæller det dig?
For mig er det meget sigende.

 

Natur medicin kan hjælpe dig, men igen er det medicinal industrien, hvor pengene er og derfor fremmes den.

 

Her er lidt inspiration til dig, så du kan begynde at ændre din livsstil: https://www.google.com/amp/s/bedrelivsstil.dk/bedste-medicinske-svampe-ifoelge-videnskaben/%3Famp%3D1 https://da.wholecelium.com/articles/psychedelic-studies/top-5-medicinal-mushrooms/

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page