Krystalhealing

Lad sten og krystaller hjælpe dig og dine følelser til en større ro og klarhed.

Kontakt mig gerne helt uforpligtende og hør mere om denne fantastiske behandlingsform.

Healing med sten og krystaller

Krystal healing er en healingsform hvor krystaller og sten anbringes forskellige steder på kroppen. De anvendes som en form for et stykke værktøj. Krystaller og sten kan stimulere den fysiske krop og den cellulære hukommelse samt karaktertræk, tanker og følelser hos klienten.

Hvordan foregår en krystal healing?

Under den indledende og afklarede samtale, finder jeg frem til hvilke sten og krystaller vi skal bruge for at opnå den optimale virkning. Nogle gange vælger jeg også at scanne klientens krop med en bjergkrystal for at se, om der skulle være noget vigtigt klienten har glemt at fortælle.

Under behandlingen lægger klienten sig godt til rette på briksen med sit tøj på. Klienten bliver puttet godt i dyner eller tæpper (afhængig af årstiden naturligvis). Jeg kommer ofte et klæde eller en Kleenex over øjnene for at berolige. Herefter mærker jeg efter hvor de forskellige sten skal placeres på kroppen. Undervejs kan man godt opleve at jeg udskifter, fjerner eller tilføjer sten og krystaller. Mine hænder vil, under healing seancen, med let berøring være forskellige steder på kroppen (jeg overskrider naturligvis aldrig grænser og vi er i dialog hele tiden).

Det er ikke tilfældigt hvor disse sten og krystaller anbringes på kroppen. Dette kræver viden om netop denne behandlingsform, og om hvor der inddrages sten og krystaller. Herudover kræves kendskab til de 7 chakraer og chakrabalancering.
Under din healing seance vil du lytte til beroligende musik i baggrunden, som er udvalgt specielt til netop denne seance.

Pris på krystal healing

Når du køber en krystal healing hos mig, er der i prisen inkluderet samtaler både før og efter healingsprocessen.

1.500 kr.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere