top of page

Emilie

Denne smukke og stærke kvinde har jeg firmaet Kalyana sammen med. Den vildeste rejse at starte dette firma og noget af det smukkeste.

 

I Kalyana skaber Emilie og jeg rejser for alle der ønsker at finde hjem i sig selv.

 

Dette gør vi via yoga og meditation inspireret af den ayurvediske levemåde, som vi begge lever meget efter i vores liv. 

 

Emilie er til daglig leder i en stor virksomhed, hvor hun er vant til at have en finger med på alt som rører sig. Det gør, at vi supplerer hinanden utrolig godt i dette firma. Jeg har skulle lære så meget på denne rejse, om, hvordan man i mindste detalje skaber en rejse som ingen vil glemme fordi alt er gjort med kærlighed og alt har fået opmærksomhed, selv den te som serveres.

 

Emilie får alt det frem i mig jeg ikke vidste jeg havde. Hun er hamrende skarp og dygtig til at struktureret og planlægge. Hun kan stable er arrangement på benene i løbet af få timer, hvor det er gjort med kærlighed. Samtidig er hun et månebarn og meget spirituel selvom hun ikke altid vil stå ved det. Så er hendes intuition så vanvittig god. 

 

Til sidst skal nævnes hun er den sjoveste og elsker at være social. Så lige så seriøs hun kan være lige så tossede kan denne smukke kvinde være. 

 

Er meget stolt af vores firma Kalyana.

 

emilie1.PNG
rikke.jpg

Juvel 
Heiberg

Juvel er en af de mest vidunderlige og dygtige sjæle jeg har mødt. Hun er så hjertevarm og imødekommende og du mærker hende på lang afstand. Hun fornemmer med det samme dit behov, og hvad din krop prøver at fortælle, som du ikke lytter til. 

 

Juvel er også kropsterapeut som jeg, hun har en baggrund som fysioterapeut, der gør hun kan udrette mirakler med din krop, da hun kombinerer det med hendes åndelige evner.

 

Juvel er det stik modsatte af mig som behandler, derfor sender jeg mange hendes vej, hvis de trænger til at sætte rødderne i jorden. 

 

Juvel plejer at sige: “Jeg er her for en jordisk oplevelse, vi er på jorden”. 

 

Hun er utrolig god til at få dig helt ned i din krop, virkelig mærke en grounding og få dig derned hvor du har lyst til at blive siddende på jorden og ikke rejse dig igen. Selvom det er en meget kropslig oplevelse hos Juvel, så kanaliserer hun også beskeder ned via Kristus energien, og derved anvender det spirituelle, som gør hendes behandlinger helt unikke. 

 

I Juvels univers, hendes rum, hvor

hun behandler, er der så rar og tryg en energi, at du kan overgive dig og bare være; En af de smukke effekter Juvel har på folk.

 

Du finder Juvel på Lolland og i Albertslund

image1 (11).jpeg

Yasmin 
Deva

Den fineste sjæl fra Deva riget, der hvor alle dyr, planter og mineraler er fra. Den kvinde har så meget kærlighed til dig og verden, at det forstår man slet ikke. Hun er uden filter, og du kan være helt dig selv. 

 

Yazmin er uddannet mange forskellige ting, healer, kropsterapeut, EPH behandler og så faciliteter hun plantemedicin som jeg. 

Yazmin hjælper mig på mange af mine rejser. Jeg er hende dybt taknemlig. Hun har været der for mig, imens jeg har fået tæsk på den madras og måtte flere timer igennem pinsler. Den tryghed og ro det er i hendes nærvær er ubeskriveligt og prisværdigt.

 

Jeg har næste år fået lov at hjælpe til ved nogle af Yazmins ceremonier og lære den medincin at kende hun bruger. Det er jeg så spændt på og ikke mindst taknemmelig. 

 

Yazmin skal opleves.

hun er den mest fantastiske lille Alf.

image0 (16).jpeg
20108527_10155482663617789_7705888416720

Rosamai 
Liliet

Hvis du kender Klokkeblomst fra Peter Pan, så har du skønneste Rosamai. Så fin og blid i hendes energi, men samtidig, hvor en spade er en spade og en skov en skovl. Er total fan er sen skønneste energi og sammensætning jeg kender. 

 

Rosamai tager mig tilbage til barndommen igen, fordi alt skal skæres ud i pap, og det der egentlig menes er jo, sig tingene helt fra hjertet og som du ønsker dem. Det er til at finde ud af, og ligesom vores kære børn ønsker vi er.

 

Rosamai har en kærlig barnesjæl som skaber det kreative moment der gør hun er ekspert i at udforme din hjemmeside, så du får den nøjagtig, så den passer med din energi og ånd. Jeg er dybt taknemlig for det smukke stykke arbejde hun jar lavet her ved min hjemmeside og min anden hjemmeside www.kalyana.dk.

 

Tag lige en rundtur og mærk hvordan hun har fået hele mig med i denne side. Tak er et fattigt ord her. 

 

Jeg ville ellers lave min hjemmeside selv, men jeg er bare ikke teknisk og nogle vi skal holde os til det vi er gode til for alt anset tager af vores energi. Jeg kan på det varmeste anbefale den smukke kvinde til at lave din hjemmeside. 

image1 (11).jpeg
image0 (10).jpeg

Nicholas Goulart Batista

Hvordan starter jeg en beskrivelse af så smuk og hjælpsom en sjæl?

 

Nicholas har hjulpet mig med at lære omkring marketing på sociale medier og hvordan jeg skriver tekster til diverse sider.

 

Nicholas er i mit hjerte, med det han kan, fordi han gør det med hjertet og med sine skønne spirituelle evner. Man mærker med det samme, at her har du med en gammel sjæl at gøre, som du skal lytte til. Jeg er dybt taknemlig for alt han har lært mig og hjulpet mig i hans skønne ånd. 

 

Nicholas arbejder, som jeg, udefra tanken om Karma. At det du giver og sender ud får du tilbage igen.

Han hjælper virksomheder med at få flere kunder og salg igennem digitalt markedsføring og arbejder med nogle af verdens største brands.

 

Nicholas er en sjæl som har dedikeret mindst 4 timer hver dag til at meditere og gør det gerne i kulden om vinteren.

 

Han har min dybeste respekt. 

Camilla

Camilla er en stærk og smuk sjæl som har en fighter vilje i sig uden lige. Den kvinde har nogle fantastiske og vilde evner der hører i kategorien sjældne.

 

Camilla har et servicegen udover det sædvandlige og sørger for dig så snart du træder ind i hendes hjem. 

 

Camilla kan flere ting spirituelle og noget så lækkert som at hun er vippetekniker. Hvor heldig har man lov at være, så ikke nok med at huk tilmed er en utrolig dygtig vippetekniker, så er hun også healer og clairvoyant.

 

Camilla er meget skarp på at fornemme andre og følger sin intuition. Hun er lige ud af posen, så intet bliver holdt tilbage. 

 

En skøn healing af Camilla vil jeg klart anbefale. Så har du brug for ro i kroppen eller det modsatte mangler energi, så er Camilla formidabel til at give din krop og sjæl det den trænger til her og nu. 

 

Englekort er også noget Camilla benytter sig af, så er du nysgerrig på dette, er det bestemt værd at besøge Slagelse. 

 

Camilla og jeg afholder forskellige plante medicins ceremonier sammen, dem finder du under events her.

 

Camillas hjemmeside er under opbygning, men hun kan træffes på tlf.: 3111 0112

Hun er at finde omkring Slagelse.

image0 (18).jpeg
image1 (11).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

image0 (20).jpeg

Jippa
Seidelin

Denne skønne alt mulig mand med en skøn dyb kontakt til sit indre.

 

Jippa leger med at stille scener op til koncerter og er selv musiker. Han elsker et sus i maven, det får han ved at  hoppe bungy jump. 

 

Det jeg synes der er det mest fantastiske han laver er, at han faciliteter den skønne jungle medicin Kambo. Når du vælger Kambo siges det, at alt, der ikke tilhører dig i din krop, forlader den. Det er en smuk rejse ind i sit indre samtidig med Jippa synger de skønne sange fra junglen. Du kan mærke, hvor connectet Jippa er med den skønne medicin som han ofte selv tager. 

 

Derudover faciliterer Jippa plante-medicin rejser, som jeg.

Det gør han sammen med David. 

 

Manden, der kan alt med et skønt varmt hjerte.

Berit

Min kære mor. Det har været en smuk og hård rejse for min mor, at komme hertil, hvor hun er i dag.. Men det har været det hele værd, for hun bruger nu alle de fantastiske evner hun har, noget som ikke alle besidder. 

 

Min mor taler med dyr og forstår dem som ingen andre. En dyrehvisker udover det sædvanlige. 

 

Derudover er hun en fantastisk healer, der altid har flere beskeder til dig, som hun har kanaliseret ned eller fået fortalt af en afdød sjæl. En ubeskrivelig oplevelse, som gør hende unik til netop at mærke helt ned i flere lag, ift. hvad din krop har behov for.

 

Hun er ligeledes børnenes frelser. Skal dit barn heales, så er det hos min kære mor. Hun taler børns sprog og forstår dem på deres niveau. En healing er ligesom en psykolog for os andre, så har dit barn problemer, så skal hun skal nok skabe det forløb, som der er behov for. 

 

Min mor er uddannet pædagog og har også en lederuddannelse ved siden af hun har uddannet sig i det spirituelle felt. 

 

Børn og dyr er min mors kald og universet har givet hende den mest fantastiske gave at kunne hjælpe netop her. 

 

Det er en skøn oplevelse, at gå ind i hendes hjem. Det har altid været som Villa Villekulla fra Pippi Langstrømpe, fyldt med farver og vi måtte lege alle steder. Derfor føler du dig hjemme med det samme i det varme og farverige hjem. 

 

Psssst jeg afholder også skønne yoga retreats med min mor. 

 

Berit holder til i Faaborg

og kan kontaktes på tlf.: 3172 5527.

image0 (21).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page