top of page

Meditation

Det er en livets værktøjer til at bevare din indre ro, styrke og sandhed.

 

Det er Nirvana, når du kan meditere og vælge at investere din tid i dit hellige rum med meditation og den kraft der er i denne praksis.

 

Når mine klienter er kommet dertil, hvor de praktiserer dette, siger jeg: ”Velkommen hjem”.

De forstår ikke denne kommentar den dag de starter, men når de lært dette kraftfulde værktøj, forstår og føler de det helt ind i hjertet.

 

HVORDAN MEDITERER JEG?

Der er ikke en rigtig og forkert måde, hvis du spørger mig (nogle ville helt sikkert sige mig imod her). Det handler om du finder din måde at praktisere meditation på. 

 

Jeg lærer de skønne mennesker der kommer hos mig, hvordan de på deres helt egne unikke måde kan lære at meditere.

HVAD ER MEDITATION FOR MIG?

Meditation er for mig, livet, min eksistens, meningen med livet, min doktor, min mor, min far, min mand, min søn, hvor alt kærlighed kommer fra, det er lyset, det er svaret på alle mine spørgsmål.

 

Jeg bruger meditation til ro og grunding, som de fleste nok hører i forbindelse med meditation. Det kan så meget mere. Har jeg noget med min krop, så spørger jeg i en meditation, hvad dette er og hvorfor dette er kommet til mig.

 

Savner jeg kærlighed (gør vi ofte fordi vi ikke føler os tilstrækkelige nok, eller selvværdet ikke er det bedste), så giver jeg mig selv kærlighed eller får den fra mine forældre, mand eller søn via en meditation. Jeg tager på rejser med meditationer, ud i fremtiden og ser hvad vej jeg skal gå i livet. Sagt med andre ord så får jeg alle de svar jeg søger i mine meditationer. 

 

I mit daglige virker bruger jeg meditation som en behandlingsform, hvor igennem jeg har hjulpet utrolig mange mennesker. 

 

Husk at alt i livet er energier, du er energi, universet er energi og igennem meditation tillader du dig selv at indstille dine vibrationer og frekvens således du kobles til energien i universet. Du er connectet til dit højere jeg.

 

HVAD TILBYDER JEG?

Jeg tilbyder grupper, mindre og længere forløb, hvor du lærer at meditere. Der vil være øvelser du skal træne undervejs.

 

Du kan også booke 1:1 sessioner, hvis du har det bedre med det.

 

Der vil ligeledes i kalenderen herinde, være datoer for online og fysisk meditation, hvor du kan deltage.  

image1 (12).jpeg
image1 (12).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page