top of page

Numerologi

Ønsker du et liv i balance og harmoni?

 

Et liv, hvor du mærker kærlighed, omsorg og ro. Et liv, hvor du ved, hvem du er og hvad du står for. En tilværelse, hvor du nyder at være i nuet, og hvor du kan lade op og være dig. Du oplever at dine mål og drømme er realiseres og ikke noget du kun fantaserer om.

 

Du har en hverdag hvor du har tid og overskud, du tager de rigtige valg og kan grine af de mindre gode valg. Du har tiden til at dyrke dine hobbyer og være sammen med venner og familie uden at få dårlig samvittighed over andre ting, som du ikke når.

 

Der er ro omkring dig, og du oplever, at tingene flasker sig for dig.

 

At lære sig selv at kende er en af de største gaver her i livet og tiden man bruger på det er godt givet ud. For når du lærer dig selv at kende, så ved du, hvor dine grænser er og kender dine styrker og svagheder. Det gavner dig i alle henseende. Det gør, at du accepterer den du er, og ikke er så hård ved dig selv, for du kan ikke være perfekt i alt. Du er kun et menneske.

 

Det er en skøn beslutning at ville lære sig selv at kende og tage ansvar for ens eget liv, og den måde det udvikler sig på. Ej forglemme ens børn, hvis du er så heldig at være beriget med de skønne lysvæsner. Børn er også forskellige, de har en fødselsdag og du har givet dem et navn. Energierne fra deres fødselsdag og vibrationerne fra deres navne, påvirker deres liv og det livstema de skal igennem. SÅ udover at lære dig selv at kende, så vær nysgerrig på dit barn eller dine børn og hjælp dem godt på vej her i livet.

 

Er du klar til rejsen, hvor du lærer dine egne skyggesider endnu bedre at kende og bestemt også dine styrker?

 

Et liv i ubalance, forekommer ofte pga. et ubalanceret numeroskop. Det sker når ens navnevibrationer sammen med energierne fra ens fødselsdag ikke vibrer med ro og harmoni. Derfor kan du opleve et liv, hvor tingene ofte ikke flakser sig til din fordel, alt du rør ved går i stykker. Måske du ikke har lykkedes med et parforhold endnu. Det er som om, at når du selv tror på du har fundet den rigtige, så vender alt 180 grader, og du er tilbage i søgen efter den rigtige igen.. Oplever du bare nogle af eksemplerne her, kunne det være en god idé at se på dit numeroskop. Det kan ændres eller du kan lære at forstå og acceptere, hvordan dit livsformål og livslektioner er og hvad du har i vente.

 

Dette kan også komme til udtryk ved, at du er altid den, som hjælper andre, men når du skal have hjælp, har alle dem du hjalp ikke tid. Stor udskiftning i dine venner, du har følt dig svigtet eller bedraget. Du har svært ved at stole på mennesker omkring dig, og har svært ved at åbne dig op overfor nyere relationer. Skiftende job, du holder ikke fast i et job for så keder du dig. Beslutninger har du svært ved, dem undgår du helst. Det må ikke blive for seriøst, du har brug for lethed. Det er blot nogle eksempler, der kan være mange andre, som jeg ikke har nævnt her.

 

Du behøver ikke skifte dit navn, du kan sagtens lære om dig selv, ved at få en tolkning af dit numeroskop, som det er nu.

 

Vil du skabe det liv du ønsker?

 

Det numerologiske navneskifte er for dig, som ønsker at komme helt hjem til dig selv, for dig som ønsker at leve fra din sjæls dybeste og sande visdom og på alle måder udleve dit fulde potentiale.

 

Så book en tid nu til en uforpligtende samtale på tlf.: 2295 3328.

 

Jeg har hjulet flere familier, par, enlige, venner m.m. at lære at forstå dem selv og accepterer dem selv. Det har gjort, at de har fået et liv med mere balance og ro.

image9.jpeg

Du viser universet, at du gerne vil udleve din numeriske essens på bedst mulige vibrationer 

.

NUMEROLOGI

Numerolog er en betegnelse for de tal vi har fra 1-9, som kommer til udtryk i vores fødselsdag og i vores navne, da bogstaver fra vores navne også har tal tilknyttet til dem.

 

Vores tal giver en energi vibration alt efter om det er et enkelt eller dobbelt tal. Disse har stor indflydelse på vores liv og hvordan vi udlever det.

 

HVAD ER NUMEROLOGI?

Vi kan ikke ændre på vores fødselsdag, den er helt perfekt som den er, og vi er født på det tidspunkt vi er af en grund. Vores navne, dem vælger vi ikke selv, og de spiller en væsentlig rolle i forhold til, hvordan vores livslinie og numeroskopb kommer til at se ud, og hvordan vores liv kommer til at udspille sig, altså vores skæbne.

 

Nogle oplever måske at de altid synes de skal kæmpe for at få bygget kærliglighedsrelationer op, eller konstant flytter, får ny bolig, ikke føler de hører til nogle steder, føler sig fremmede i egen krop, skifter job hele tiden, ikke kan finde den rette hylde, usikker på din sexualitet, sexafhængig, utroskab, har forskellige sygdomme mm, der kan være utrolig mange set-ups, men det er ofte sådan, at ens numeroskop, ikke er i balance, når man oplever at end liv ikke kører i gode energier.

 

Når man får et nyt numeroskop, vil man med tid mærke, hvordan ens liv ændres, fordi du viser universet, at du gerne vil udleve din numeriske essens på bedst mulige vibrationer. Det er forskelligt, hvor hurtigt transformationen sker, men du mærker forandringer, fordi du nu har taget en beslutning og ansvar for at leve så balanceret og skønt som muligt.

 

OM AT SKIFTE NAVN

Det kan være en meget stor beslutning at skulle skifte navn. For hvad tænker andre, og hvad kommer der til at ske. Men spørg dig selv, skal du ikke leve det liv du kom herned for, med al det kærlighed, lys, glæde, omsorg, nydelse og eventyr du er tildelt ? Skal andre styre om du skal det, fordi du er blevet tildelt et navn eller flere navne, som desværre giver dig et ubalanceret numeroskop. Når du har taget beslutning, har du også taget beslutning og ansvaret for, at du får det liv, som var mening du skulle leve, og din smukke og fantastiske rejse er i gang.

 

Ved hver session bruger jeg krystaller, sten og mine guider og ånder til at hjælpe os med det helt rigtige valg af det nye navn. Jeg laver også efter en lille ceremoni, så din rejse får den bedst mulige og smukkeste start.

 

Det er ikke sikkert du forstår alt det numerologiske, og det er heller ikke nødvendigt, vi kan ikke være ekspert i alt, men du må altid spørge i din session, hvis du ikke forstår eller er nysgerrig.

image9.jpeg

Det at vælge en numerolog

Jeg er en lidt atypisk numerolog og jeg vil her dele min histore med dig om min rejse for at blive numerolog.

 

Jeg startede uddannelsen et meget anerkendt sted på Fyn og fik hurtigt følelsen af at denne uddannelse, kom til at betyde mere for mig, end jeg lige havde regnet med. Den forbandt nemlig mange tråde sammen. Men der var et men ...

Jeg blev smidt ud af denne uddannelse, fordi jeg med mine baggrund og mange andre uddannelser stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor man valgte vibrationerne på den måde, som man gør.

Jeg er nysgerrig af person og jeg kunne hurtigt se flere energier bag disse tal, end dem vi lærte. Men det måtte jeg ikke, selvom jeg forklarede og redegjorde, hvorfor jeg så det anderledes.

 

Jeg vidste der var en mening med, at jeg ikke skulle være på den uddannelse. Jeg var meget forbløffet over måden at behandle mig på, og at jeg ikke måtte bruge mine evner eller nævne noget omkring det, men skulle lukke låg på dem. Jeg var helt med på at de andre ikke skulle forvirres, men at jeg i stedet kunne have haft muligheden for at dele med læren på andre tidspunkter eller blot stille få spørgsmål, men det var der slet ikke plads til. Når vi sagde A, gjorde vi A, og punktum. 

 

Jeg læste i mellemtiden alle de papirer vi havde fået uddelt og øvede mig. Vi skulle som et krav på uddannelsen skifte et af vores navne. Jeg stolede på vores lærer, og sagde giv mig de vibrationer, som du mener vil være bedst til mig. Det blev således hele mit navn, som skulle ændres, da hun ikke mente jeg kunne beholde nogle af mine navne.

 

Jeg var lidt ked af, at mit fornavn ikke kunne beholdes og det nagede mig lige siden, at jeg gjorde det. Da jeg selv kunne ligge et numeroskop og forstod alt bagvedliggende (hvilket jeg gjorde meget hurtigt), så nærstuderede jeg mit nye navn med de nye vibrationer, fordi jeg aldrig havde følt den første vibration hørte hjemme i mig, altså mit fornavn. I løbet af 10 min. havde jeg fået ned rent clairvoyantisk, hvad mine vibrationer skulle være og skiftede samme dag, da jeg vidste det var disse jeg skulle gå med. Senere hen fik jeg en rigtig god numerolog og clairvoyant til at se numeroskopet efter, og hun var helt enig med mig i mine betragtninger omkring denne vibration. Det blev også her jeg færdiggjorde min uddannelse. Fordi her fik jeg lov til at bruge alle mine uddannelser sammen med numerologien, for det gjorde hun selv. 

 

Når jeg som numerolog skal ligge dit numeroskop så går jeg helt tilbage i Akasha arkiverne for at se, hvad du har med i din bagage, og derudfra vælger de vibrationer som skal støtte dig i dette liv. Derfor anvender jeg nogle gange de ikke helt traditionelle løsninger, fordi det skal passe til dig.

 

Jeg er kun taknemlig for, at rejsen i at blive nunerolog var således. Fordi jeg ved, at jeg skal bruge alle mine evner til at give dig det bedste numeroskop for dig og ikke gå efter, hvad der er opfattes som korrekt.

 

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page