Plantemedicin

Jeg er fortaler for plantemedicin, også i de dybere lag, derfor arbejder jeg med disse. Det er som 100 terapitimer på en gang og for mig en helbredelse af sygdom i min krop, som jeg ellers ikke kunne få andet end almindelig medicin for. 

 

Jeg har samlet lidt links, hvor du kan læse mere om plantemedicin. Jeg kunne sagtens selv skrive en masse, men jeg også det er vigtigt for dig at vide, hvor udbredt det er.

 

Mennesket har altid behandlet sygdomme med planter, og det burde vi stadig gøre i stedet for medicin. Oprindelig var det vilde planter, som man samlede i naturen. I Middelalderen blev lægeplanter dyrket organiseret i klostrenes medicinske urtehaver. Mange danskere spiser heldigvis stadig tørrede planter og planteekstrakter, som sælges i supermarkeder og helsekosten. I 1992 begyndte Lægemiddelstyrelsen at kræve godkendelse for dette salg af plantemedicin. Godkendt plantemedicin i Danmark sælges i dag som ”naturlægemidler”, når anvendelsen er almindeligt anerkendt.

 

Naturlægemidler benyttes til selvbehandling af lettere sygdomme, som ikke kræver lægebesøg. 

 

https://www.yoair.com/da/blog/anthropology-ayahuasca-an-amazon-plant-medicine-believed-to-have-psycho-spiritual-powers/

 

https://www.rigshospitalet.dk/presse-og-nyt/nyheder/nyheder/Sider/2019/februar/hjerneforskere-saetter-syretrip-paa-formel.aspx

https://psykedelisksamfund.dk/leksikon/rusmidlerne/psilocybinsvampe

https://psykedelisksamfund.dk/leksikon/rusmidlerne/psilocybinsvampe

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale

på tlf.:22 95 33 28

image0 (25).jpeg
image2 (8).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie