top of page

Plantemedicin

Personlig rejse

Det er vigtigt at vide med en indre rejse med plantemedicin af den ene eller anden art, er at der er et stort terapeutisk arbejde i det for os som skal holde rummet for dig, om du rejser alene eller sammen med andre.

 

At kunne sammensætte den rette musik, ændre musikken undervejs og vide, hvad der skal spilles, eller synges af en af os, at lave det energiarbejde du har brug for under rejsen, energiarbejdet varierer hele tiden, fordi du under din rejse er i forskellige sindstilstande og det prøver vi at tilpasse energier efter så vores arbejde passer netop til din rejse.

 

Rejser du sammen med andre kan det være du måske pludselig har brug for ro, så skal der være mulighed for at give dig dette. Det handler hele tiden om, at vi aflæser dine signaler, og det kan vi kun pga de mange års erfaring vi har med plantemedicin samt alle de uddannelser vi har som blandt er åndelig psykoterapi, healing, clairvoyant, kanalisering mm.

 

Det er ligeledes vigtigt at du er klædt godt på op til en rejse og dette skal bestemt ikke undervurderes, det kræver noget af dig, men bestemt også os, at skulle formidle det således du forstår det. Det som hedder intention er utrolig vigtigt. Hvis du ikke har det inden en plantemedicinrejse så ville være som at rejse på ferie uden en destination. Det kan selvfølgelig også være spændende, men når det handler om indsigter du gerne vil have af medicinen, så kræver det du har en intention, således at din rejse ikke kan forekomme rodet og forvirrende.

 

Inden du ankommer til en ceremoni har vi allerede tunet ind på dig og kaldt flere spirits ned til netop din rejse, som skal være der for at støtte og guide dig undervejs. Der ligger altså et stort forarbejde for os i at klargøre rejsen for dig. Er du en af dem som tilmelder sent, betyder det derfor ar vi får mere travlt for at kunne nå alt, fordi det tager tid at kalde spirits ned til din rejse og forberede vores energiarbejde inden.

 

Det er nogle gange vi må sige nej til at hjælpe med en rejse på nuværende tidspunkt, at du skal vente, fordi du skal kunne forberede dig over længere tid. Efter din rejse, starter din egentlige rejse, og det her efterspillet og din integration kommer. Det er så vigtigt at du forstår din rejse du lige har været igennem, det sørger vi for du gør inden du tager fra os, hvis du tillader det.

 

Vi forklarer dig også hvordan du skal forholde dig til efterspillet og integrationen. Har du svært ved at forstå din rejse eller er dit efterspil meget hårdt og integrationen rodet for dig, anbefaler vi du kommer i et terapeutisk forløb hos os efter, da det er alfa omega for din rejse. Alt hænger sammen i en indre rejse, så det er ikke kun det at tage plantemedicinen og rejse. Det er også at klargøre sig og have tid og forstå integrationen Dette er en indre terapeutisk og healende rejse som du påbegynder og det både hårdt og smukt på samme tid

Naturen er din medicin

Jeg er fortaler for plantemedicin, også i de dybere lag, derfor arbejder jeg med disse. Det er som 100 terapitimer på en gang og for mig en helbredelse af sygdom i min krop, som jeg ellers ikke kunne få andet end almindelig medicin for. 

 

Jeg har samlet lidt links, hvor du kan læse mere om plantemedicin. Jeg kunne sagtens selv skrive en masse, men jeg også det er vigtigt for dig at vide, hvor udbredt det er.

 

Mennesket har altid behandlet sygdomme med planter, og det burde vi stadig gøre i stedet for medicin. Oprindelig var det vilde planter, som man samlede i naturen. I Middelalderen blev lægeplanter dyrket organiseret i klostrenes medicinske urtehaver. Mange danskere spiser heldigvis stadig tørrede planter og planteekstrakter, som sælges i supermarkeder og helsekosten. I 1992 begyndte Lægemiddelstyrelsen at kræve godkendelse for dette salg af plantemedicin. Godkendt plantemedicin i Danmark sælges i dag som ”naturlægemidler”, når anvendelsen er almindeligt anerkendt.

 

Naturlægemidler benyttes til selvbehandling af lettere sygdomme, som ikke kræver lægebesøg. 

Alt du vælger at benytte af nedenstående er på eget ansvar.

 

https://www.yoair.com/da/blog/anthropology-ayahuasca-an-amazon-plant-medicine-believed-to-have-psycho-spiritual-powers/

 

https://www.rigshospitalet.dk/presse-og-nyt/nyheder/nyheder/Sider/2019/februar/hjerneforskere-saetter-syretrip-paa-formel.aspx

https://psykedelisksamfund.dk/leksikon/rusmidlerne/psilocybinsvampe

https://psykedelisksamfund.dk/leksikon/rusmidlerne/psilocybinsvampe

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale

på tlf.:22 95 33 28

image0 (25).jpeg
image2 (8).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page