Reinkarnation

Reinkarnation kan bruges til at gå tilbage i tidligere liv men også i det du lever nu.

Hvad er Reinkarnation?

Reinkarnation, forestillingen om at et menneskes sjæl efter døden får et nyt legeme og lever her på Jorden igen.
Ord som sjælevandring eller genfødsel bruges også i forbindelse med reinkarnation. I den åndelige/ spirituelle verden, bruges reinkarnation som et udviklingsselskab til at gå tilbage i et eller flere tidligere liv, for at forstå, hvorfor du er den, som du er i dag.

Vi har alle styrker og svagheder, men ofte ved vi ikke hvor de kommer fra. Men svaret kan du få ved at gå tilbage i tidligere liv.
F.eks kunne det være, at du havde svært ved at binde dig et i et forhold eller andre nære relationer, du føler måske ikke at du tør lade andre komme “tæt” på dig, så kan det være du har oplevet store svigt og tab i tidligere liv.

Du kan ved at gå tilbage i tidligere liv, rense disse episoder som er kodet i din krop, og heale dem, så du kan leve et liv uden påvirkninger fra tidligere liv.

Så har du mønstrer og vaner du ønsker at rive dig løs fra og leve et liv uden påvirkninger fra disse, kan reinkarnation være en skøn og smuk rejse for dig.

Tag kontrol over dit liv og lev det lov du ønsker.

Hvordan foregår en Reinkarnation?

Behandlingen forgår således du er liggende afslappende på en briks med et udvalg af sten og krystaller på dig og rundt om dig.

Herefter går jeg stille og roligt i gang med at heale, når jeg har sørget for du er tryg og ligger behageligt.

Jeg udfører en healing med en guidede meditation/trance hvor du kommer i en trance tilstand, og på den måde føres du tilbage til tidligere liv. – Jeg er med dig hele vejen, og kan altid bringe dig tilbage igen.

Du får altid kun det vist du kan holde til lige nu, så nogle gange skal processen gentages.

Pris på Reinkarnation

En Reinkarnation varer oftest i 90 minutter.

1.500 kr.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere