Sensuel healende massage

Tantra – efter min overbevisning:

Det er en af de ultimative dyrebareste og smukkeste oplevelser, som du kan give din krop og dit sind. Det er kroppens visdom, hvorved du kan opdage alverdens skjulte nydelser, talenter og følelser.

BEMÆRK: Ofte kræves et kropsterapi forløb inden denne oplevelse kan tilbydes. Giv mig gerne et kald på 22 95 33 28 for at høre mere.

Desuden: Jeg forventer, at du ankommer til min behandling ren og har badet hjemmefra.

Min krop er mit tempel, og derfor skal den behandles med respekt og kærlighed

Auralilja Tantra massage

Det er en krop til krop healende og energetisk massage, så du bliver opmærksom på din krop, nydelsen, dit selvværd, og den indre sexuelle (tantrisk energi) energi i dig.
Jeg arbejder med at vække den tantrisk, erotiske energi i dig, og få den til at udfolde sig på smukkeste vis, så din rejse bliver så meningsfuld for dig som muligt.

Jeg berør især polaritetsfaktor, som er et grundlæggende begreb i denne healende massage. Polaritet handler om spændingsfeltet mellem modsætninger, han pol – hun pol. Her taler jeg kønspolaritet. Det er forskelligt, hvor stærk denne pol er ved os, men den har en afgørende faktor, i forhold til de nære relationer eller forhold vi indgår i.

Hvis en stærk og en mindre stærk pol interagerer, så er der en ulige vægt. Derfor arbejder jeg med at få proces og dynamik ud af polariteterne, så energien i stedet bruges til springbræt til nye indsigter.

Jeg implementerer elementer som, sten, krystaller, æteriske olie og klang særligt til dig og din rejse. Jeg har en meget åndelig tilgang til det tantrisk, på baggrund af mine andre uddannelser, og anvender alle de elementer, jeg mener kan hjælpe din sensuelle oplevelse.

Det vigtige er at forstå jeg på ingen måde “laver” en behandling til dig, men at jeg er kanal for den energi der trækkes ned oppefra og videre i dig. Derved arbejder jeg intuitivt og mærke udelukkende, hvad energien viderebringer.

Dine chakraer kommer meget i spil i denne sensuelle massage, og jeg afbalancerer dem undervejs, således energien oppefra kan glide uforstyrret i din krop. Derfor kan oplevelsen, være forskellige fra gang til gang.

Alt hvad der måtte komme op af lyst, ulyst, sårbarhed, gråd, power, kærlighed, glæde eller vrede er velkommen. Intet er forkert. Jeg guider dig i at lytte til din krop og være tro mod dine grænser og behov, så du kan udvide dine grænser uden at overskride dem. Dette hænger ofte sammen med hvordan vi reagerer i alle andre sammenhæng.

Jeg anvender forskellige massageteknikker og kombination af mange forskellige typer af berøringer. Fra lange, nærværende strøg, over mere dybdegående massage greb og tryk til helt blide fjerlignende berøringer samt berøringer med olie.

Du vælger helt selv, hvor meget tøj eller ikke du har på under sessionen. Det er dine grænser der respekteres.

Hvad er tantra?

Grundtanken i Tantra, er at finde ens tantriske energi og via denne energi påkalde en kraft i naturen (ofte kaldet Shakit). Man tøjler og anvender denne kraft i form af esoteriske teknikker, og den tantriske mester hidkalder disse skønne energier og kræfter til på smukkeste vis, at give en forglemmelig oplevelse.

Tantraen ses både indenfor buddhismen og hinduismen, derfor findes der ikke kun én “gud” eller “gudinde” indenfor det tantriske spektrum, man skal mere se det som at dyrke det guddommelige i os selv.
Der er mange retninger og bud på, hvordan tantraen skal være og er, men et fælles træk er non-dualiteten. Tanken om, at vi ikke er adskilte fra det guddommelige, men at det guddommelige og spirituelle findes overalt, også inde i os, som en uendelig skønhed, glæde, kærlighed og mægtig energi.

Plads til at være bare dig

Tantra er i sin oprindelse meget spirituel og har sine rødder i Indien. Tantraen er efter min mening blevet mindre spirituel. I mine sessioner, vil den åndelige energi spille en væsentlig rolle, da jeg er meget spirituel og arbejder ud fra min intuition og det autentiske.

Jeg går meget op i “væren”, at kunne være dig fuldt ud helt naturlig som du er skabt.
I Tantra arbejder man meget ud fra, at der ikke findes ondskab. Ondskaben er ofte forbundet med mørket, men her er mørket ikke ondt. Mørket er kommet pga svigt, uretfærdighed, sorg, traumer mm, som gør at energien er blevet aggressiv, voldsom eller manipulerende.
Med Tantra skinner vi alle med det samme lys, men med forskellige energier. Tantraen kan derfor få den mørke energi lysere og lysere så denne energi bliver hengivende, rolig og fyldt med kærlighed.

Mange tror fejlagtigt at Tantra handler om sex, fordi de høre ordet sexualitet i forbindelse med Tantra. Det gør det ikke, men den sexuelle energi er en fundenmental del af tantraen.

Hvad kan Auralilja Tantra?

 • Opdage din indre styrke og power
 • Få mere indsigt (polaritet)
 • Healende effekt
 • Tage styring for dit eget liv og hvad du ønsker
 • Nysgerrig og turde imødekomme det
 • Danne en stærk forbindelse mellem dit hjerte og dit køn
 • At kende din sexualitet
 • Mærke og kommunikere grænser og behov
 • Afdække manglende lyst eller eventuel sex-afhængighed
 • Slippe eller tage kontrollen
 • Mærke dig selv
 • For tidlig ejakulation
 • Erektil dysfunktion
 • Mestre din sexuelle energi
 • At blive multi orgastisk/forstærke din orgasmentensitet.

Du lærer også at mestre din seksuelle energi, forstærke din orgasmeintensitet, mærke og kommunikere grænser og behov, afdække manglende lyst, se på eventuel sex-afhængighed og dit forhold til dit køn.

Afslappende berøringer

Under seancen mærker du, hvad de forskellige berøringer gør ved din krop, og derved rammer en tilstand, af afslappethed, en følelse af at kunne give dig hen, en følelse af velvære og tryghed.
Intimmassage indgår som en mulighed i behandlingen. Intimmassage ed mænd er lingam og prostatamassage, hos kvinder yoni massage. Dette er noget der kun gøres hvis du har lyst til at modtage den massageform.

Intimmassagen er af ikke-seksuel karakter, selvom det kan være en både vitaliserende og sensuel oplevelse. Intimmassagen kan bruges til at skabe bevidsthed om, hvordan du oplader, fordeler og cirkulerer din egen seksuelle energi, og får bedre kendskab og kontakt til den seksuelle energi som kilden til dit indre jeg. Intimmassagen kan lideledes anvendes til at arbejde med healing af seksuelle traumer/grænseoverskridende oplevelser og derved styrke selvværdet og følelsen af kraftfuldhed og indre styrke.

Det du kan forvente at tage med fra behandlingen er:

 • Øget kropsbevidsthed
 • Større glæde ved din krop og din seksualitet
 • Følelsen af at have været omsluttet af kærlighed og tryghed
 • Større forståelse af dig som menneske, og din måde at være på.
 • Mere grounding.

Inden og efter behandlingen, vil der være en samtale.
Inden behandlingen spørger jeg ind til hvad dine ønsker og behov er, således at jeg ved. hvordan jeg bedst hjælper dig. Vi taler meget om grænser inden, for du har grænser og det er utrolig vigtigt at disse er på plads med de redskaber jeg anvender inden din rejse starter. Man kan altid sige stop.
Efter behandlingen taler vi om seancen, hvordan du oplevede det og hvordan du har det i din krop, så du går derfra hvor du føler dig tryg og grounded.

Pris på Auralilja Tantra

2 timer 2.000 kr.

3 timer 3.000 kr.

Sensuel healende berøringer og let massage, hvor der ikke indgår intimmassage.
Der vil være en kort samtale inden og efter.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere