Shamanistisk healing

Ved shamanistisk healing arbejder jeg ofte med min egen energi og i kombination med den omgivende naturenergi.

Jeg stiller mig til rådighed for en større energi, som jeg derefter anvender til klientens bedste.

Hvad er shamanisme?

Shamanisme er en urgammel spirituel tradition og et magisk håndværk. Shamanisme er brugt verden over til helbredelse, problemløsning og til at opretholde balancen mellem mennesker og natur. Også i Norden findes spor efter en shamanistisk tradition.

Shamanisme er altså ikke noget der kun findes blandt indianere og eksotiske folkeslag – som mange tror. Shamanismens grundlæggende træk findes verden over og vi mennesker har alle evnen til at praktisere shamanisme!

Hvad gør shamanistisk healing?

“Kraft” er et centralt ord i shamanisme (med kraft menes der energi) – Det er forståelsen af hele universet og især af sundhed og sygdom. Under en healing seance identificerer og fjerner behandleren uønskede kraftindtrængninger, da det er dem som skaber den dårlige energi i klientens krop. En anden mulighed, kunne også være at klienten har “kraft-tab eller sjæle-tab”. Det er disse 2 overbevisninger man betegner som sygdom i den shamanistiske healing.

Når man taler om “tab = manglende kraft”, er det fordi man ikke er i kontakt med sin skytsånd eller sit kraftdyr. Den eneste måde man kan skabe en god positiv energi på, er når disse to er forenet (skytsånd og kraftdyr).

Man kan forklare “sjæletab” ved at klienten oplever alvorlige sygdomme eller udsættes for oplevelser eller påvirkninger der er meget smertefulde eller traumatiserende. Da siges det at vores sjæl forlader os (for at organismen som helhed kan overleve). Det er en slags overlevelses-strategi som mange bruger når de kommer så langt ud. Symptomerne er ofte at klienten ikke mærker sig selv, deres krop eller omgivelser. Nogle oplever hukommelsestab og nogle erstatter den tomme følelse med afhængighed eller misbrug (af fx alkohol eller stoffer).

Pris på shamanistisk healing

Mange beskriver shamanistisk healing som en rejse fyldt med dufte og syn som de ikke tidligere har oplevet.

Reaktionerne på en healing seance er meget individuelle og kan for nogle virke voldsomme, men jeg sørger altid for klienten er helt ovenpå igen inden de forlader mig.

En shamanistisk healing varer oftest 90 minutter.

1.500 kr.

Sådan foregår din shamantiske healing med mig

Din healing hos os starter ved at vi tager en samtale. En samtale hvor du fortæller om hvad du oplever af problemer, og måske fortæller du den mulige årsag. Ved denne samtale vil jeg føle dig, forstå dig og beslutte hvordan jeg kan hjælpe dig. Der er desuden inkluderet en samtale efter healingen ligeledes. Alt i alt tager en seance, inklusiv samtaler, cirka 90 minutter.

Selve healingsseancen er individuel fra person til person. Oftest fungerer det sådan at du lægger dig på briksen med lukkede øjne. Nogle foretrækker selv at være med – ment på den måde at du så sidder op og selv hjælper til med til at guide dig, din krop, din ånd og dit sind ind I trommerejsen.

Jeg bruger både trommer, remser/sang, røgelse og olier under healingen. Mine hænder vil være ved forskellige områder på din krop, og jeg behøver nødvendigvis ikke at røre dig – og især ikke hvis du ikke bryder dig om det (dette aftales før seancen starter). Du er fuldt påklædt under hele seancen!

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere