top of page

Tankefeltsterapi

Tanken bag tankefeltsterapi eller også kaldet emotionel frihedsteknik, er at alle sygdomme kommer af traumer og du kan derfor med denne teknik og tanken fra et metasundheds-perspektiv kurere dig selv. Vores celler husker alt.

 

Det kan være et hul i tanden, kræft mm. Dog skal det siges, at det ikke er alt du kan kurere hvis sygdommen er for udbredt og for langt henne i stadiet. Men hvis du er opmærksom på din krop og med teknikker fra tankefeltsterapien kan tage vare på dig selv og komme mange sygdomme og andre gener i forkøbet. 

 

Kan være du ønsker at have et liv, hvor du via få værktøjer kan styre uden om stress, et overaktivt nervesystem, trykken for brystet og vejrtrækningsproblemer?

 

At skabe sig et liv i denne moderne verden, uden stress og jag, er for mange nærmest umuligt. Det lykkedes kun få perioder i deres liv. Hvad hvis du kunne ændre det, så du får et liv uden at skulle tage til takke med et nervesystem på overarbejde, hovedpine, tankemylder.

NEJ tak!

 

Så spørg dig selv, hvor mange gange eller hvor længe skal du leve med den smerte eller ubehag?

 

Er du klar til din transformation med nye skønne værktøjer du kan tage med dig overalt?

 

Book en tid til en uforpligtende samtale

på tlf.: 22 95 33 28

image1 (14).jpeg

Vores celler husker alt 

.

HVAD ER EFT / TFT OG HVAD GØR DET FOR DIG?

Tankefeltsterapi eller emotionel frihedsteknik, er en teknik der både kan hjælpe på de psykiske og fysiske symptomer.

 

Tankefeltterapi/EFT er en kombination og viden om, kroppens energibaner, nervesystemet, hjernen og de reaktioner, der heraf udmønter sig i kroppen.

 

Vi ved, at det er muligt ved hjælp af TFT/EFT, hvor du kan reparere på kroppens cellehukommelse og på ganske kort tid kan ubehaget behandles og forløses.

 

Det er en tapping metode, hvor du stimulerer forskellige punkter på kroppen, samtidig med at du siger affirmationer, nynner og tæller i en eller flere sekvenser med en flydende overgang. Imens tapningen udføres fokuser du på det ubehag, som du gerne vil af med. Undervejs vil ubehaget mindskes eller helt forløses.

 

De punkter som anvendes er Østens viden om kroppen, altså meridianpunkter og energibaner.

 

DU er måske et meget rationelt menneske, og du gør måske som mange andre; arbejder, træner, spiser eller på anden vis bruger en strategi til at drukne/ignorere kroppens signaler om, at der er nogle følelser, som vi skal tage hånd om.

 

Mange oplever, at selv langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer viser sig at være uden effekt. Man er muligvis nået til en dybere forståelse af problemet, men sagen er den at vores celler husker alt. Det vil sige kroppen lagrer på en ubevidst refleks i sin cellehukommelse, og den kan trigges når som helst, og når noget trigges, så man mærker ubehaget igen.

 

Det er derfor man ved hjælpe af tankefeltsterapi tænker mennesket som helhed, krop-tanke-følelse er en som samme enhed.

image3 (9).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page