Tankefeltterapi

(EFT/TFT)

Tankefeltsterapi eller emotionel frihedsteknik, er en teknik der både kan hjælpe på de psykiske og fysiske symptomer.

Tankefeltterapi/EFT er en kombination og viden om, kroppens energibaner, nervesystemet, hjernen og de reaktioner, der heraf udmønter sig i kroppen.

tankefeltterapi Kæbenhavn

Hvad er EFT / TFT terapi?

Vi ved at ved hjælp af TFT/EFT kan vi reparere på kroppens cellehukommelse og på ganske kort tid kan ubehaget behandles og forløses.
Det er en tapping metode, hvor du stimulerer forskellige punkter på kroppen samtidig med med du siger affirmationer, nynner og tæller i en eller flere sekvenser med en flydende overgang. Imens tapningen udføres fokuser du på det ubehag du gerne vil af med. Undervejs vil ubehaget mindskes eller helt forløses.

De punktet som anvendes er østens viden om kroppen, altså meridianpunkter og energibaner.

Vi mennekser er meget rationelle, og vi gør ofte det vi arbejder, træner, spiser eller på anden vis bruger en strategi til at drukne/ignorere kroppens signaler om, at der er nogle følelser som vi skal tage hånd om.

Mange oplever at selv langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer viser sig at være uden effekt. Man er muligvis nået til en dybere forståelse af problemet, men sagen er den at vores celler husker alt. Det vil sige kroppen lagrer på en ubevidst refleks i sin cellehukommelse, og den kan trigges når som helst, når noget trigges så man mærker ubehaget igen.

Det er derfor man ved hjælpe af tankefeltsterapi tænker mennesket som helhed, krop-tanke-følelse er en som samme enhed.

Så spørg dig selv, hvor mange gange eller hvor længe skal du leve med den smerte eller ubehag ?
Er su klar til at gøre noget ved det ?

Tankefeltterapi hos Auralilja

Jeg bruger tankefeltsterapi i mange af mine andre behandlinger, hvis det giver mening. Det vil sige bruges det i kropsterapi, så er du ofte liggende imens jeg anvender EFT.

Du kan også booke en session, hvor det udelukkende kun er EFT/TFT der anvendes, her er du ofte siddende eller at vi står over for hinanden.
Der vil altid vær en indledende samtale.

Det er helt op til dig, hvad forløb du ønsker, jeg vejleder og rådgiver dig til, hvad jeg synes vil give mest mening, men i sidste ende er det dig, som det skal give mening for.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere