top of page

Sjælerejser
& tid til dig

Det er så livsbekræftende at se din udvikling, når du vælger en rejse. Jeg udlever mit livsformål ved at kunne holde rum for dig på din sjælerejse.

Rejsen er for dig, som tør søge dybt ind i dig selv og være klar til at slippe kontrollen. 

 

Aho!

image12.jpeg

"Jeg er lyset 

Lyset er i mig

Lyset kommer fra mig

Lyset omringer mig

Lyset beskytter mig

Jeg er lyset" 

image10.jpeg

SJÆLEREJSEN

En rejse hvor du kan opleve alt. Universet viser dig det du er klar til at se. Det er den behandling jeg har fået flest sjæle til at finde hjem i dem selv med. Den behandling som gør du aldrig bliver den samme igen. 

Er du klar til din indre rejse? 

aura3.jpg

CLAIRVOYANCE

Ønsker du at vide hvad fremtiden bringer, hvordan dine tidligere liv har været, eller hvor du står lige nu? Clairvoyance kan give dig svar på disse spørgsmål. Jeg bruger flere metoder under sessionen og du vil kunne opleve afdøde komme til stede. Clairvoyane kan give dig ro i sindet her og nu, fordi dine spørgsmål bliver besvaret.

image0 (6).jpeg

AFDØDE KONTAKT

De kærligste og mest healende møder jeg har været med til at skabe imellem afdøde og mennesker til steder her op jorden. Fik du et sagt ordentlig farvel, ikke spurgt ol noget du brændende ønsker eller savnet er ubeskrivelig stort så kan mødet med en afdød være en af livets Storr gaver.

aura1.jpg

HEALING OG REINKARNATION

Få ro og balance i dit indre med en skøn healing, hvor jeg kombinerer Reikien med krystal, shamanistisk og kundalini healing. Du kan også gå skridtet videre og få en rejse tilbage til tidligere liv og få healet alle tidligere liv. Eller tage på en rejse til dine fremtidige liv og gå på en opdagelse i det ukendte univers. 

 

image9.jpeg

NUMEROLOGI

Lær at forstå dig selv og din frekvens. Vi alle har forskellige vibrationer fra den dag vi har fødselsdag og fra vores navne som til sammen skaber vores livslektioner og livsformål, dem kan du ændre ved at ændre dit eller dine navne eller lære dig selv bedre at kende og forstå dit indre jeg.

Grøn Godhed

HOLISTISK LIVSSTILSÆNDRING

Er du klar til en gang for alle at ville vælge dig selv, din sundhed og velvære til? Er du klar til at kende sandheden omkring sundhed, for meget vi ved og har lært er ikke korrekt. Jeg har hjulpet flere på denne skønne holistiske måde, hvor du selv lærer omkring sundhed, så du selv kan tage vare på dig selv og ikke skulle være afhængig af mig i fremtiden. Er du klar til at tage ansvar for dit eget liv ?

image1 (16).jpeg

BEVIDSTHEDSBERØRING

Denne skønne omsorgsfulde og kærlige rejse kommer fra den taktiske måde at tænke berøring på og at holde den erotiske energi i kroppen, hvor den hører til. Ved at behold den erotiske energi i kroppen og lærer at bruge den med dens kraft kan du “alt”. Jeg lærer dig omkring energien, at blive og være i den og respektere den, så du med ydmyghed kan bruge den når du skal og udvise taknemlighed for den kraftfuld energien.

image6 (4).jpeg

ÅNDELIG TERAPI

Åndelig terapi er terapi som der står. Det er på et helt afslappet plan, hvor du kan være dig selv. Det behøver ikke foregå i en stol, hvor vi sidder overfor hinanden. Vi kan tage en samtale imens vi går ved vandet eller et andet sted du foretrække eller en samtale hos dig. Det vigtigste er du er tryg og føler en god kemi med mig, det et alt afgørende for ol jeg kan hjælpe dig

image5 (1).jpeg

HUSRENSNING

Husrensning er noget du har brug for, hvis du ikke finder ro hjemme eller hvis uforklarlige ting sker, som ting der forsvinder, døre der åbner af sig selv, dyr der er utrygge eller opfører sig usædvanligt, børn som ikke kan sove eller er bange eller at din energi drænes. Husrensning kan skabe ro og balance, så du igen kan lade op i dit eget hjem. 

Husk dit hjem er dit og du skal tage styringen.

 

image1 (14).jpeg

TANKEFELTSTERAPI

Har du uforklarlige smerter, skader eller sygdom igennem længere tid eller meget pludseligt opstået eller blot ønsker teknikker til at få helt ro på dit nervesystem, så er tankefletsterapiens kraft vejen for dig.

image4 (4).jpeg

ØRELYS

Rens dine øre med denne skønsomme måde som indianeren gør og har gjort i flere generationer tilbage. Denne metode har flere healende egenskaber end at rende dine øre, det er fantastisk hvad du kan med denne blide og skønne behandling. 

image0 (8).jpeg

DAGENS

KORT

Dagens kort er til dig som føler dig draget af netop dette kort og ønsker en lille tolkning på selve dagen. Det er en personlig tolkning hvor kun de 10 første får muligheden. Du kan ønske en retning tolkning skal være i, hvis du står i en bestemt situation eller lignende du ønsker klarhed af. Det vigtigt er du føler kortet taler til dig, så er det mening du skal have en tolkning.

image1 (12).jpeg
MEDITATION

Evnen til at være i nuet. Rette dit fokus 100 % mod det du fri færd med. Være autentisk, være dig. Ønsker du at kunne få ro på dit nervesystem her og nu. Kunne søge ind i sig selv og få det svar du mangler. Det er blandt andet nogle af se skønne evner længere praksis af meditation kan give dig. Du kan trække dig selv ud i trancer og rejser i dit indre og andre dimensioner. 

Det er her du kan finde hjem

CEREMONIER

Lær dig selv bedre at kende med den kraftfulde medicin fra moder Gaia. Det siges at denne rejse er som 100 terapitimer på en gang. Er du klar til at omfavne universet og lade dig guide i den rejse som venter dig intet kærligt og trygt rum, hvor du kan være dig.

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page