top of page

Vaccineskader

Mit arbejder med at hjælpe mennesker med vaccineskader har altid været en opgave, jeg har følt mig kaldet til, da jeg selv har haft voldsomme vaccineskader efter HPV vaccinen. 

 

HVORFOR FIK JEG SELV HPV VACCINEN?

Ja, det er et godt spørgsmål. Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg ikke undersøgte så meget med vaccinerne selv, og som så mange andre bare gjorde jeg bare det, de “kloge” fortalte os, vi skulle. Men det betød 10 år i h****** for mig. Havde et liv, hvor et flexjob var på tale. Jeg havde smerter i kroppen konstant, feber nærmest dagligt, kroniske smerter i maven, vægtøgning og væske i kroppen samt hormonel ubalance (hvilket er en klassisk bivirkning, når vi får en vaccine). Det er blot nogle af de bivirkninger, jeg havde. 

 

Jeg kom ud på den anden side og det ønsker jeg også, at du gør. Lige siden dengang har jeg aldrig stolet på lægeverdenen, ej heller, hvad de anbefaler os, men altid undersøgt det hele grundigt selv først. 

 

Mit arbejde med vaccineskader er eksploderet efter vaccinen for den såkaldte pandemi kom. Jeg kan kun sige, at det er skræmmende, det som jeg ser. Derfor er det vigtigt, at der sættes ind på dette nu, hvis du har vaccineskader, da der kan gøres meget - jo hurtigere vi kommer i gang, desto bedre kan jeg hjælpe dig. 

 

Kontakt mig for at få en samtale omkring dine vaccineskader.

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale

på tlf.:22 95 33 28

image0 (24).jpeg
image0 (23).jpeg

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette.

I dyb taknemlighed, kærlighed, respekt & ydmyghed,


Natalie

bottom of page