Numerologi

Numerolog er en betegnelse for de tal vi har fra 1-9, som kommer til udtryk i vores fødselsdag og i vores navne, da bogstaver fra vores navne også har tal tilknyttet til dem.

Vores tal giver en energi vibration alt efter om det er et enkelt eller dobbelt tal. Disse har stor indflydelse på vores liv og hvordan vi udlever det.

Det numerologiske navneskifte er for dig, som ønsker at komme helt hjem til dig selv, for dig som ønsker at leve fra din sjæls dybeste og sande visdom og på alle måder udleve dit fulde potentiale.

Priser fra 500 kr.

Hvad er numerologi?

Vi kan ikke ændre på vores fødselsdag, den er helt perfekt som den er, og vi er født på det tidspunkt vi er af en grund. Vores navne, dem vælger vi ikke selv, og de spiller en væsentlig rolle i forhold til, hvordan vores livslinie og numeroskob kommer til at se ud, og hvordan vores liv kommer til at udspille sig, altså vores skæbne.
Nogle oplever måske at de altid synes de skal kæmpe for at få bygget kærliglighedrelationer op, eller konstant flytter, får ny bolig, ikke føler de hører til nogle steder, føler sig fremmede i egen krop, skifter job hele tiden, ikke kan finde den rette hylde, usikker på din sexualitet, sexafhængig, utroskab, har forskellige sygdomme mm, der kan være utrolig mange set-ups, men det er ofte sådan, at ens numeroskob, ikke er i balance, når man oplever at end liv ikke kører i gode energier.

Når man får et nyt numeroskob, vil man med tid mærke, hvordan ens liv ændres, fordi du viser universet, at du gerne vil udleve din numeriske essens på bedst mulige vibrationer .Det er forskelligt, hvor hurtigt transformationen sker, men du mærker forandringer, fordi du nu har taget en beslutning og ansvar for at leve så balanceret og skønt som muligt.

Om at skifte sit navn

Det kan være en meget stor beslutning at skulle skifte navn. For hvad tænker andre, og hvad kommer der til at ske. Men spørg dig selv, skal du ikke leve det liv du kom herned for, med al det kærlighed, lys, glæde, omsorg, nydelse og eventyr du er tildelt ? Skal andre styre om du skal det, fordi du er blevet tildelt et navn eller flere navne, som desværre giver dig et ubalanceret numeroskob. Når du har taget beslutning, har du også taget beslutning og ansvaret for, at du får det liv, som var mening du skulle leve, og din smukke og fantastiske rejse er igang.
Ved hver session bruger jeg krystaller, sten og mine guider og ånder til at hjælpe os med det helt rigtige valg af det nye navn. Jeg laver også efter en lille ceremoni, så din rejse får den bedst mulige og smukkeste start.

Det er ikke sikkert du forstår alt det numerologiske, og det er heller ikke nødvendigt, vi kan ikke være ekspert i alt, men du må altid sprøge i din session, hvis du ikke forstår eller er nysgerrig.

Den numerologiske personlige navneskifte session

Pris 4.000 kr.

(Session tilbydes over FaceTime eller ved personligt fremmøde)

Den numerologiske personlige navneskifte børnesession

Pris 2.500 kr.

(Session tilbydes over FaceTime eller ved personligt fremmøde)

Den numerologiske personlige navneskifte babysession

Pris 1.500 kr.

(Session tilbydes over FaceTime eller ved personligt fremmøde)

Numerologisk session til virksomhed

Pris 3.500 kr.

(Session tilbydes over FaceTime eller ved personligt fremmøde)

Den lille fortolking

Pris 500 kr.

En kort tolkning omkring dine navne og din grundenergi, hvilke energi vibrationer der påvirker og udformer dit liv. Det er til dig, som ikke ønsker navneskifte, men ønsker at blive klogere på, eller at forstå dig selv bedre og derudfra kunne arbejde med dig selv på et andet plan.

Alt foregår over e-mail

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  22 95 33 28

Læg gerne besked, så kontakter jeg dig. Opgiv gerne to tidsrum hvor du bedst træffes. Gerne aften.

På min hjemmeside bruges cookies til at huske dine indstillinger, og dermed øge hastighed og funktionalitet. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.   Læs mere